Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Λένα Δροσάκη: «Νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο»

"Αντιμετώπισα τον φόβο μου και τα τραύματά μου" εξομολογήθηκε η Λένα Δροσάκη.

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Λένα Δροσάκη, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, με αφορμή το νέο της θεατρικό εγχείρημα. 

Μέσα σε όλα, η γοητευτική ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα metoo και την απόφαση να μιλήσει δημόσια για ότι φέρεται να υπέστη στο πρόσφατο παρελθόν από τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Λένα Δροσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα είμαι πολύ καλύτερα γιατί αντιμετώπισα τον φόβο μου, αντιμετώπισα τα τραύματά μου με το να μιλήσω οπότε και να σταθώ αντάξια των πραγμάτων και των συνθηκών. Με αυτό τον τρόπο νιώθω ότι υπερασπίστηκα τον εαυτό μου και όχι μόνο τον δικό μου. Πόσα στόματα δεν έχουν ανοίξει».

«Είμαι πολύ υπερήφανη που χαράζεται ένας δρόμος, η κοινωνία μετακινείται και αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι μόνο έτσι τα πράγματα. Έχει δρόμο όμως ακόμα για να έρθει η επόμενη μέρα για όλους μας, νομίζω».

Δειτε το βιντεο εδω

«Αρχίζω και αντιλαμβάνομαι ότι τα πράγματα θα μετακινηθούν σε μία άλλη τροχιά προς το φως, προς τη δικαιοσύνη μόνο όταν παίρνουμε θέση. Και η κυρία Δανδουλάκη είναι μία από αυτές που θα αλλάξουν την τροχιά, γιατί πήρε θέση στα πράγματα και δεν πήρε μόνο τώρα. Σε όλη την πορεία και τη ζωή της έχει αποδείξει πόσο μεγάλη κυρία είναι» συμπλήρωσε η Λένα Δροσάκη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου