Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

«Λύγισε» η Νάνσυ Παραδεισανού: «Η μητέρα μου με έχει στηρίξει πολύ σε αυτό»

Η Νάνσυ Παραδεισανού μάς συστήνει τη μητέρα της και αποκαλύπτει το τροχαίο που είχε με τη μηχανή

Τη Νάνσυ Παραδεισανού και τη μητέρα της Βίκυ Λολίδου συνάντησε η κάμερα του Happy Day. 

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για την εποχή που μετακόμισε στην Αθήνα, την επιθυμία του πατέρα της να γίνει καθηγήτρια, ενώ αποκαλύπτει και ένα τροχαίο ατύχημα που είχε στην Αθήνα και το οποίο είχε κρύψει από τη μητέρα της.

«Επειδή ήξερα ότι η Νάνσυ κατέβαινε στην Αθήνα για καλό σκοπό και για την πρόοδό της, προφανώς δεν υπήρχε καμία αντίδραση. Και μάλιστα κατεβήκαμε μαζί, φορτώσαμε το αυτοκίνητο και ήμασταν και τυχερές, γιατί εκείνη την ημέρα είχαν απεργία τα βενζινάδικα. Κουβαλούσαμε τα μπιτόνια στο αυτοκίνητο» δηλώνει η μητέρα της δημοσιογράφου, Βίκυ Λολίδου.

Η Νάνσυ Παραδεισανού δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, αναφέροντας πόσο πολύ την είχε στηρίξει η μητέρα της στο νέο της ξεκίνημα στην Αθήνα. «Όταν κατέβηκα στην Αθήνα, δεν είχα κατέβει για πάντα. Είχα κατέβει για τρεις μήνες. Ήρθα για ένα Σαββατοκύριακο με τη μαμά μου και μετά αυτή έφυγε και έλεγα πώς με άφησε;«.

«Είχα ένα τροχαίο, όταν ήμουν 28 χρονών, στην Αθήνα. Όταν χτύπησα και με πήγαν στο νοσοκομείο, έλεγα από μέσα μου ευτυχώς το πρωί έχω μιλήσει με τη μαμά μου και δεν θα χρειαστεί να την ξαναπάρω σήμερα τηλέφωνο, οπότε δεν θα της πω κάτι. Αφού πήρα εξιτήριο, την πήρα από τον δρόμο και της είπα ότι είχα ένα ατύχημα και ότι είμαι καλά» αποκαλύπτει η Νάνσυ Παραδεισανού.

«Ήμασταν με μηχανή, δε φορούσα κράνος, πέρασε ένα αυτοκίνητο με στοπ και σύρθηκα με όλο μου το σώμα» περιγράφει η δημοσιογράφος και τονίζει ότι δεν το ανέφερε ποτέ στη γιαγιά της, που έχει φύγει πια από τη ζωή, για να μην την ανησυχήσει.

«Ο μπαμπάς μου επέμενε να γίνω δασκάλα κι εκεί είχαμε τους ομηρικούς καβγάδες» ανέφερε ακόμη η Νάνσυ Παραδεισανού, με τη μητέρα της να επισημαίνει ότι δεν ενθουσιάστηκε όταν της ανακοίνωσε η κόρη της ότι θα συμμετάσχει στο J2US. «Σεβαστή η άποψη της επιτροπής αλλά της είχα πει ότι ορισμένοι κάνουν καριέρα στην πλάτη της» τονίζει η κυρία Λολίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου