Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Μητέρα καταγγέλλει για την Κιβωτό του Κόσμου: «Κλείδωναν το παιδί μου σε ένα κλουβί επί ώρες»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της νέας καταγγελίας που κάνει μητέρα ανήλικης για την Κιβωτό του Κόσμου. 

Η γυναίκα, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, αναφέρει ότι τα παιδιά της, που φιλοξενήθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου, περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζούσαν οι ανήλικοι στη δομή.

«Ο μεγάλος μου είναι 14 ετών, η μικρή μου είναι 4 ετών τώρα και ο μικρός μου είναι 8,5 στα 9. Μου τα είχαν πάρει από μία ανώνυμη καταγγελία. Δηλαδή είναι πρωτάκουστο αυτό το πράγμα. Έτσι χωρίς να το ελέγξουν, χωρίς τίποτα και ήταν εκεί για έναν χρόνο περίπου. Τέλος πάντων, όταν κατάφερα και το πήρα το παιδί, βγήκε η εντολή να πάω να πάρω τα παιδιά μου. Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο, το παιδί μου δεν ανέπνεε καλά, είχε δύσπνοια πολύ έντονη και τελικά μπήκαμε στο νοσοκομείο» αναφέρει αρχικά η μητέρα.

«Μπήκαμε στο νοσοκομείο, έγιναν οι εξετάσεις, και όλα αυτά και τελικά μου είπαν ότι το παιδί έχει άσθμα. Δεν είχε ποτέ τίποτα, ήταν μία χαρά υγιέστατο κοριτσάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Εκτός από αυτό όμως η κόρης μου μου περιγράφει ότι επειδή δεν της δίνανε ρούχα που τέλος πάντων της πηγαίναμε, τη χτυπούσαν παιδαγωγοί μέσα από τον χώρο του ιδρύματος και στα χέρια και στα πόδια για να την αναγκάσουν να βγάλει το φόρεμα» συνέχισε την αφήγησή της η γυναίκα.

«Ο γιός μου ο μικρός μου περιγράφει το τι ζούσε. Τις σκηνές που έζησε στον Βόλο. Μου έλεγε το παιδί επί λέξει ότι «μαμά με κλείδωναν σε ένα κλουβί επί ώρες και ήταν βράδυ και φοβόμουν». Του λέω, γιατί το έκαναν αυτό; Γιατί λέει ήμουν άτακτο παιδί γι΄ αυτούς και έπρεπε να τιμωρηθώ. Και μου λέγαμε ότι η συμπεριφορά μου είναι για κλουβί». Υπήρχαν παιδιά που έκαναν μασάζ στον παπά, του έπλεναν τα πόδια του, και μου τα περιέγραφε το παιδί» αναφέρει η μητέρα και σοκάρει.

Δειτε το βιντεο εδω

«Θεώρησα ότι αυτός θα ήταν ο μοναδικός τρόπος που μπορούσα να τα προστατεύσω γιατί μου έλεγαν συνεχώς ότι δεν έχω καμία αρμοδιότητα», κατέληξε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου