Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022

Γιώργος Λιάγκας: «Πατήρ Αντώνιε δεν σας είπα καλημέρα σήμερα, ρασοφόρος να λέει ψέματα;»

"Θα μιλήσουμε σήμερα για καλαμαράκια, τσιπούρες, ουζάκια, χταποδάκι, τσίπουρο, κρασάκι. Στην υγειά των κορόιδων όλα τσάμπα. Με λεφτά άλλων πατήρ Αντώνιε" είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η μητέρα του 19χρονου μίλησε στον δημοσιογράφο του Πρωινό για την ειδική μεταχείριση που είχε στην Κιβωτό του Κόσμου. 

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άντεξε με τις αποκαλύψεις που έρχονται συνέχεια στο φως και ξέσπασε.

«Μιλάει για ένα κορυφαίο στέλεχος τη δομής, που ήταν παντρεμένος από ό,τι λέει η μάνα του 19χρονου. Κλεινόταν το κορυφαίο στέλεχος με το γιο της στο δωμάτιο κι η γυναίκα του, όταν ήθελε να το συναντήσει, χτυπούσε την πόρτα… μην τους διακόψει από τι; Τα άλλα παιδιά φορούσαν sportex κι ο 19χρονος ήταν ο πιο καλοντυμένος. Του αγόραζαν ακριβά ρούχα και παπούτσια. Γιατί τύγχανε τέτοιας προνομιακής μεταχείρισης από τους επικεφαλής της Κιβωτού του κόσμου ο 19χρονος άραγε;

Πριν δώσω το λόγο στον Τάσο να μας πει τα οικονομικά της Κιβωτού του Κόσμου, που ανθίζουν. Και πατήρ Αντώνιε δεν σας είπα καλημέρα σήμερα. Ρασοφόρος να λέει ψέματα πατήρ Αντώνιε; Δεν λέω για εσάς γενικά το λέω. Σας έχω υποσχεθεί μέχρι να λήξει αυτή η υπόθεση κάθε μέρα θα σας αποκαλύπτει ο Τάσος Τεργιάκης με το ρεπορτάζ τρεις επιχορηγήσεις. Κάθε μέρα θα παίζω μια δική σας δήλωση στα κανάλια, που λέτε εμείς δεν έχουμε πάρει ούτε ευρώ από το κράτος. Όσο υπάρχουν δικές σας δηλώσεις, θα δείχνει και τρεις επιχορηγήσεις ο Τάσος Τεργιάκης. Επίσης θα μιλήσουμε σήμερα για καλαμαράκια, τσιπούρες, ουζάκια, χταποδάκι, τσίπουρο, κρασάκι. Στην υγειά των κορόιδων όλα τσάμπα. Με λεφτά άλλων πατήρ Αντώνιε» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας σε έντονο ύφος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου