Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Μάρω Λύτρα: Χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου

Δείτε όλα όσα έγραψε η Μάρω Λύτρα στο Instagram.

Διαζύγιο πήρε η Μάρω Λύτρα μετά από πέντε χρόνια γάμου με τον Theo Pappas. 

Η τραγουδίστρια, που γνωρίσαμε όλοι στην Ελλάδα μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story, αποκάλυψε πως ήταν περίπου έναν χρόνο σε διάσταση, ενώ το περασμένο Οκτώβριο –όπως έγραψε η ίδια- εκδόθηκε το διαζύγιο.

«Έχοντας διαβάσει κάποια πρόσφατα άρθρα σε sites, σχετικά με την ζωή και την πορεία μου στην Ελλάδα, τη νέα μου ζωή στον Καναδά και τον γάμο μου, θεώρησα πως ήρθε η στιγμή να πω την αλήθεια μου στους fans μου και στους ανθρώπους που συνεχίζουν να με στηρίζουν και να με αγαπούν. Όλα αυτά τα χρόνια στα πάνω μου και στα κάτω μου, ήμουν πάντα ανοιχτό βιβλίο και αυτό δεν έχει αλλάξει.

Μετά από αρκετά χρόνια γνωριμίας, γάμου και κοινής ζωής, πριν από έναν χρόνο αποφασίσαμε με τον Theo πως θα ήταν καλό και για τους δυο μας να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Έτσι λοιπόν μετά από έναν χρόνο σε διάσταση τον Οκτώβριο εκδόθηκε επίσημα το διαζύγιό μας.

Θα ήθελα να ξέρετε όλοι, εσείς οι γνωστοί και οι άγνωστοι φίλοι μου, πως είμαι καλά εστιάζω στη δουλειά και τον εαυτό μου και συνεχίζω να κοιτάω μπροστά και να προχωράω. Μου λείπετε όλοι τόσο και εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να βρεθώ ξανά κοντά σας έστω και για λίγο. Σας εύχομαι ολόψυχα καλές γιορτές. Σας αγαπώ. Μάρω», έγραψε η Μάρω Λύτρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου