Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαλέσκου: «Ο ΣΚΑΙ τότε “χτύπησε” τη μισή μας ομάδα»

«Ιωάννα, σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΙ, σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο «Καλύτερα δε γίνεται» σχολίασαν σήμερα στο Happy Day. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλιστα, αναφέρθηκε, μετά από αρκετό καιρό, στους ανθρώπους της εκπομπής της, που είχε πάρει ο ΣΚΑΙ, προκειμένου οι ίδιοι να πλαισιώσουν την Μαλέσκου στο ξεκίνημά της.

«Θα πω κάτι που δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, οι της πιάτσας το ξέρουν. Η Ιωάννα είχε την τύχη στο ξεκίνημά της να την πλαισιώσει η μισή ομάδα του τότε happy day, από τις πιο επιτυχημένες εκπομπές της τηλεόρασης. Τότε ο ΣΚΑΙ “χτύπησε” τη μισή μας ομάδα με πολύ καλές προτάσεις, με πολλά χρήματα.

Και το λέω γιατί όποιοι συνεργάτες έχουν φύγει από το Happy Day, κι αυτό είναι πολύ γλυκό και τιμητικό για εμάς ως ομάδα, έχουν φύγει για οικονομικούς λόγους και καλά έχουν κάνει. Δεν έφυγε ποτέ κανένας επειδή τσακωθήκαμε ή δεν πέρναγε καλά. Τότε ο ΣΚΑΙ θεώρησε ότι με ποια ομάδα θα πλαισιώσω μια νέα παρουσιάστρια…», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δειτε το βιντεο εδω

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στη συνέχεια: «Την πίστευαν και θέλησαν να την πλαισιώσουν με μια πολύ δυνατή ομάδα… Σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι, επειδή ήταν δικά μας παιδιά, πολύ επιτυχημένα, με πολύ καλό βιογραφικό… Ιωάννα, σε πίστευαν τότε στον ΣΚΑΙ, σε πλαισίωσαν με την αφρόκρεμα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου