Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Καρολίνα Καλύβα: Η μητέρα της «αδειάζει» τον Μπο – «Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά αυτό δεν θα το προβάλεις ποτέ»

"Βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή".

Η Καρολίνα Καλύβα πρωταγωνιστεί τις τελευταίες ημέρες στις τηλεοπτικές εκπομπές, έπειτα από τις κρυφές συνανήσεις της με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor.

H μητέρα της ήταν καλεσμένη στο Πρωινό μας με την Φαίη Σκορδά κι ουσιαστικά αποδόμησε αρκετά πράγματα από όσα είχε πει ο Μπο σε τηλεοπτική του εμφάνιση.

«Η πρώτη επαφή που είχα με τον Μπο ήταν διαδικτυακά, που μου έγραψε ότι η Καρολίνα μου είπε ότι εσείς κι ο Πίτερ είστε το μοναδικό της στήριγμα. Αυτή ήταν η πρώτη μας επικοινωνία. Η Καρολίνα μου είπε ότι δεν θέλω να μιλάς καθόλου με τον Μπο, όσο θα είναι στο παιχνίδι. Αρνήθηκε να μπει στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας, που του πρότεινε. Πήρε γραμμή κόκκινη ο Μπο. Δεν είχα καμία συνάντηση με τον Μπο στο σπίτι. Τώρα με το αυτοκίνητο. Ήμουν στενοχωρημένη γιατί η Σοφιάνα είπε την σχέση της κόρης μου με τον Μπο, βγήκε ο Μπο και γνωστοποίησε την σχέση τους και δεν με βρίσκει σύμφωνη. Με ενόχλησε πολύ, δεν μου αρέσει η προβολή.

Δειτε το βιντεο εδω

Τον πήρα τηλέφωνο και του είπα άλλη φορά δεν θα προβάλεις ποτέ αυτό με την Καρολίνα. Η Καρολίνα πήγε εκεί για το αγωνιστικό μέρος του Survivor All Star και δεν χρειάζεται επάνδρωση περιμετρικά. ΄σε την να προχωρήσει μόνη της στο παιχνίδι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου