Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν θα δικαιολογηθώ για τη συνεργασία μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

"Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε για αυτή μου την πράξη: σταυρώστε τον" δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά με τη συζήτηση να στρέφεται κάποια στιγμή στην πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και τα σχόλια που άκουσε ο ίδιος όταν συνεργάστηκε μαζί του, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι καταγγελίες εναντίον του ηθοποιού.

«Ήταν λάθος μου που έβγαινα και δικαιολογούμουν. Δεν έχω να δικαιολογηθώ. Αυτή η ιστορία ήταν πριν γνωρίσω τη Λένα και ήταν ίσως η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος τέτοιου βεληνεκούς έφυγε από τη δουλειά και όχι μία νέα ηθοποιός. Με έναν τρόπο δηλαδή είχε πάρει μία ηθική και πρακτική ικανοποίηση» δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Ο καθένας μπορεί να βγει και να λέει ό,τι θέλει. Έχω ακούσει σε εκπομπές να λένε για αυτή μου την πράξη: σταυρώστε τον. Δεν έχω να απολογηθώ για αυτή μου την πράξη, δεν έχω κάνει κακό σε κανέναν» τονίζει ο ηθοποιός αμέσως μετά.

Πιστεύει πως θα μπορέσει ποτέ να συγχωρήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη; Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης απαντά: «Είναι πολύ λεπτά πράγματα αυτά. Ας αναλογιστεί ο ίδιος και όλοι αυτοί οι άνθρωποι τι έχουν κάνει. Ας κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη. Το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι σπουδαίο αυτό που συνέβη, το μήνυμα που έχει περάσει στην κοινωνία».

Σε ερώτηση για τον Γιώργο Κιμούλη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αναφέρει: «Δεν θα πήγαινα να τον δω. Έχω συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του αλλά αυτό με δυσκολεύει. Δεν θα μπω στο τριπάκι αν δούλεψα καλά μαζί του ή όχι. Δεν είναι αυτό το θέμα μας, δεν μας αφορά πώς πέρασες εσύ μαζί του. Μας αφορά να κούσουμε αυτούς τους ανθρώπους που τον κατήγγειλαν».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου