Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Χάρης Ρώμας: «Λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων που αισθάνονται ανταγωνιστικά»

"Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται. Η μία που πιστεύω πραγματικά είναι το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται" είπε ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας ήταν καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κι απάντησε για την αγάπη που έχει δεχτεί από τον κόσμο αλλά και για τις λοιδορίες που δέχεται λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά.

«Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και το κάνω χωρίς κανένα θεατρινισμό. Ήμουν και πριν. Το ξέρουν κι οι συνάδελφοί μου. Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος του έλεγε αγαπητέ σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι η δουλειά μας. Παρότι λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων που αισθάνονται ανταγωνιστικά, από την άλλη εισπράττω μεγάλη αγάπη από πολύ κόσμο. Αυτό είναι και μια ανταμοιβή» είπα αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

«Θα σου πω και κάτι για τις λοιδορίες και θα το κλείσω γιατί θα συνεχίσουν να λένε για τον επικίνδυνο και για αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται. Η μία που πιστεύω πραγματικά είναι το καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά και δεν αισθάνομαι κανένα φόβο» πρόσθεσε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου