Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Αγάθη Ράντη: «Μετάνιωσα που τη ρωτήσαμε πότε θα κάνει παιδί»

"Δε μπορείς να την κυνηγάς έξω από το στούντιο και να μην σου κάνει δήλωση" σχολιάζει η Βαλεντίνη Ράντη.

Στην κάμερα του Breakfast@Star μίλησαν η Αγάθη και η Βαλεντίνη Ράντη. Οι γνωστές δίδυμες δημοσιογράφοι σχολίασαν τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας μέσα από τη στήλη «Στο Κοντρόλ» της Μαίρης Αργυριάδου και μεταξύ άλλων παραδέχθηκαν πως έχουν μετανιώσει για ερώτηση που έχουν κάνει στο παρελθόν σε γυναίκα παρουσιάστρια.

«16 χρόνια ήμασταν στο Star και πραγματικά είναι το επαγγελματικό μας σπίτι. Δηλαδή ακόμα και τώρα μας φωνάζουν: οι δίδυμες του Star», δηλώνει η Αγάθη Ράντη και προσθέτει: «Έχω μετανιώσει για ερώτηση. Για την ερώτηση «γιατί δεν έχετε κάνει ακόμα παιδί», που έχουμε κάνει στο παρελθόν στη Μαρία Μπεκατώρου».

Οι δύο δημοσιογράφοι συμφωνούν πως το «Καλό Μεσημεράκι» ταιριάζει απόλυτα στον Νίκο Μουτσινά και θα πρέπει να συνεχίσει ίσως παράλληλα και με ένα βραδινό σόου, αν και για τη συνεργασία του με τη Ζέτα Μακρυπούλια η Βαλεντίνη Αγάθη σημειώνει: «Το έχουν κάνει στο παρελθόν, όχι με επιτυχία. Η μητέρα μου μού έχει πει: μη μπλέκεις τη φιλία με τα επαγγελματικά».

Όσον αφορά τη Βίκυ Χατζηβασιλείου και το παρασκήνιο πίσω από την εκπομπή που ετοίμαζε στον ΑΝΤ1, η Αγάθη Ράντη σχολιάζει: «Θεωρώ ότι σε αυτές τις εποχές δεν υπάρχει θέση για πικρία. Καλό θα είναι να βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας».

Τέλος, η Βαλεντίνη Ράντη δηλώνει: «Από την άλλη, βέβαια, δε μπορείς να κυνηγάς την Παπίλα έξω από το στούντιο και να μην σου κάνει δήλωση. Δεν έχει δώσει δείγματα γραφής στο κοινωνικό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου