Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν ήξερα ότι με ηχογραφεί» – Κατερίνα Καινούργιου: «Σοκ, δεν περίμενα ότι θα έλεγες τέτοιο πράγμα»

"Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αυτό δεν θέτει τον κύριο Ροδόπουλο παράνομο. Εγώ ήμουν αφελής, δεν πετάω το μπαλάκι αλλού", ξεκαθαρίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Για την αποκάλυψη της σχέσης του με την Όλγα Τρέμη, που έκανε στο περιοδικό ΟΚ, μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. 

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και παρουσιαστής θέλησε να τοποθετηθεί στον αέρα του Super Κατερίνα σχετικά με τη συνέντευξη που βγήκε στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης.

«Με αυτόν τον καθ’ όλα συμπαθή δημοσιογράφο που μου πήρε τη συνέντευξη, τον Μιχάλη Ροδόπουλο, που τον ξέρω από παλιά, κάναμε μία κουβέντα στην αρχή. Δεν ήξερα ότι την ηχογραφεί. Αυτά που λέει είναι ακριβή. Νόμιζα ότι μιλάμε οι δυο μας και μέσα από τον διάλογο του είπα την ιστορία», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νιώθω ότι ήταν εκτός συνέντευξης, γιατί δεν δικαιούμαι αυτά τα πράγματα να τα πω. Κατ’ αρχάς, το να έχουν σχέση δύο άνθρωποι δεν είναι υποτιμητικό για κανέναν. Έχω μιλήσει με την Όλγα γύρω απ’ αυτό το πράγμα. Το θέμα είναι ότι αυτή είναι μία ιδιωτική οδός που αφορά αυτήν κι εμένα. Δεν είναι κοινοποιήσιμο, είναι ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο», τονίζει στη συνέχεια.

«Τα έγραφε όλα με ένα τηλέφωνο δίπλα του. Πίστευα ότι έχει τελειώσει η συνέντευξη. Ήταν η τελευταία ερώτηση που μου έκανε. Δεν ζήτησα τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί. Αν το ήξερα, θα ζητούσα να μη μπει», σημειώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Νόμιζα ότι είχε τελειώσει η συνέντευξη. Αυτό δεν θέτει τον κύριο Ροδόπουλο παράνομο. Εγώ ήμουν αφελής, δεν πετάω το μπαλάκι αλλού», ξεκαθαρίζει ο παρουσιαστής.

«Έπαθα σοκ. Συγγνώμη, ξέρεις πόσο σ’ αγαπάω. Μ’ έχεις προστατεύσει πάρα πολλές φορές, σέβεσαι τις γυναίκες. Δε μπορώ να πιστέψω ότι είπες τέτοιο πράγμα», σχολίασε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Έκανα μία αφήγηση που δεν έχει ούτε στο ένα τοις χιλίοις κάτι υποτιμητικό για την Όλγα», τονίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου