Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Άρης Σοϊλέδης για Σοφιάνα Αβραμάκη: «Ας τα βάλει με την παραγωγή και όχι με τη Μαρία»

"Θα πρέπει η Σοφιάνα να θυμηθεί ότι η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας τόσο για μένα όσο και για εκείνη με όλα αυτά που ακουγόντουσαν", επισημαίνει ο Άρης Σοϊλέδης.

Τη δική του τοποθέτηση γύρω από την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Μαρία Αντωνά και τη Σοφιάνα Αβραμάκη έκανε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής θέλησε να υποστηρίξει τη σύντροφό του και να ξεκαθαρίσει το σκηνικό.

«Θέλω να τοποθετηθώ εγώ πάνω σ’ αυτό. Θα ξεκινήσω από τη Σοφιάνα. Η Μαρία μιλάει συνεχώς με τη Σταματίνα. Αν η Σοφιάννα θέλει να τα βάλει με κάποιον, αυτός θα πρέπει να είναι η παραγωγή η οποία έβγαλε αυτό που είπε η Ευρυδίκη. Ακόμα και με το μπιπ, ακούγεται ένα “Σο”, οπότε δεν είναι ούτε η Στέλλα, ούτε η Σταυρούλα», ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

«Η παραγωγή η ίδια είναι αυτή που έδωσε το όνομα και αν θέλει να τα βάλει με κάποιον η Σοφιάνα, να τα βάλει με την παραγωγή», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεύτερον, και σημαντικότερο για μένα, είναι ότι θα πρέπει η Σοφιάνα να θυμηθεί, ότι η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας τόσο για μένα όσο και για εκείνη με όλα αυτά που ακουγόντουσαν που ήταν απαράδεκτα και τραγικά, να πατάνε πάνω στη σχέση μου και να λένε κάτι ψευδές για εμένα όσο ήμουν μέσα στο παιχνίδι», σημειώνει αμέσως μετά ο Άρης Σοϊλέδης.

«Εφόσον λοιπόν η Μαρία αποτέλεσε μια ομπρέλα προστασίας για τη Σοφιάνα και τους ανθρώπους της πίσω, οι οποίοι επικοινώνησαν εκείνη την περίοδο με τη Μαρία και της είπαν ότι την ευχαριστούν για τη στάση που κρατάει με όλο τον πόλεμο που δεχόταν… Την προστάτεψε που δεν ήταν υποχρεωμένη να το κάνει γιατί ήξερε ποιον είναι ο Άρης και ότι όλο αυτό είναι ένα ψέμα», επισημαίνει.

Δειτε το βιντεο εδω

«Να θυμηθεί αυτά η Σοφιάνα και το πως έχει φερθεί και αν θέλει να τα βάλει με κάποιον, να τα βάλει με την παραγωγή και όχι με τη Μαρία. Η Σταυρούλα έχει στείλει εξώδικο, όχι στη Μαρία, στο Open για να μη γίνεται αναφορά στο όνομά της», διευκρινίζει ο Άρης Σοϊλέδης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου