Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω γιατί έγινε όλο αυτό με την Ανδρομάχη»

"Τα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας αν δεν τα γράψουμε" εξηγεί, μέσα σε όλα, η Χριστίνα Σάλτη.

Την Χριστίνα Σάλτη φιλοξένησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής The 2night Show, τη νύχτα της Τετάρτης, στον ΑΝΤ1. 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην επίσημη κυκλοφορία της νέας της επιτυχίας «Παράλληλη αγάπη» για την οποία και της παραχώρησε με χαρά τα δικαιώματα ο δημιουργός της, Κώστας Μηλιωτάκης.

Ειδικότερα, η Χριστίνα Σάλτη εξομολογήθηκε πως «θέλω να πω αρχικά ότι τα τραγούδια δεν ανήκουν σε κανέναν μας αν δεν τα γράψουμε. Εννοώ πως υπάρχουν τραγουδιστές που γράφουν τραγούδια, εγώ ερμηνεύω τραγούδια άλλων δημιουργών. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τραγούδι ανήκει στον Κώστα Μηλιωτάκη και την Σμαρούλα Μαραγκουδάκη και είναι μεγάλη μου τιμή που μου το έδωσαν και μου το εμπιστεύθηκαν. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή την κυκλοφορία. Σέβομαι απόλυτα την Άντζυ Σαμίου, η οποία και το τραγούδησε πρώτη εξαιρετικά και την ευχαριστώ πάρα πολύ».

«Εγώ ήρθα σε συνεννόηση με τον Κώστα Μηλιωτάκη για να βγάλουμε το τραγούδι. Ήταν στα σκαριά, ήταν να το βγάλουμε και τώρα δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το μετά γιατί δεν τα ξέρω και τόσο καλά ακριβώς. Γενικότερα κυκλοφορούν πολλά covers και medley στο διαδίκτυο, για παράδειγμα είμαι εγώ τώρα με έναν συνεργάτη μου και λέμε «πάμε να πούμε ένα τραγούδι του Σαμπάνη». Συνήθως πολλά παιδιά, επαγγελματίες και μη, μπορούν να ανεβάσουν τραγούδια στο διαδίκτυο σαν covers και το λένε στο σπίτι τους χαλαρά. Επίσης, υπάρχουν και τα medley που είναι πολλά τραγούδια, γίνεται ολόκληρη παραγωγή, είναι ένα live ηχογραφημένο και καλό είναι, όταν ανεβαίνει σαν επαγγελματική δουλειά, να πάρεις την άδεια των δημιουργών. Αυτό το λέω και για μένα γιατί σέβομαι τους συναδέλφους μου, καταλαβαίνω ότι ο καθένας έχει το όνειρο του, περνάμε τις δυσκολίες μας και παλεύουμε όλοι για το καλύτερο».

«Είμαστε στην ίδια εταιρία με την Ανδρομάχη, την γνωρίζω και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Δεν θέλουμε να αποδείξουμε καμία αξία ούτε να ανταγωνιστούμε η μία την άλλη, όλοι θέλουμε να τραγουδάμε ωραία τραγούδια. Σίγουρα όσο καλύτερα τραγούδια γράφονται, τόσο καλύτερο είναι για μας» συμπλήρωσε, ακόμα, η Χριστίνα Σάλτη στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1. «Σίγουρα δεν περίμενα να φτάσουμε σε αυτό το σημείο και να έρθει όλο αυτό. Γιατί θα μπορούσαν να υπάρχουν και άλλα και άλλα. Δεν ξέρω, τώρα, γιατί έγινε όλο αυτό».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου