Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου: «Δε μπορεί μια οικογένεια να χτυπάνε το παιδί της και να σκέφτεται το δικαστήριο»

Την έντονη ενόχλησή της για την υπόθεση της 14χρονης από τον Εύοσμο εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Με το θέμα του άγριου ξυλοδαρμού του 14χρονου κοριτσιού στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης ασχολήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της. 

Η παρουσιάστρια του Alpha συζήτησε για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχολικού εκφοβισμού και βίας με τον Πρόεδρο Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Γιώργο Καλλιακμάνη και σύντομα οι τόνοι ανέβηκαν.

«Έπρεπε να είχα χειριστεί εγώ αυτή την υπόθεση και να σας πω τι θα γινόταν με τους καθηγητές και με τους γονείς. Απ’ ό,τι φαίνεται αυτά τα παιδιά που έχουν μεγαλώσει με τον καλύτερο τρόπο και ίσως να έχουν και καλούς δικηγόρους… γιατί απ’ ό,τι κατάλαβα το παιδί που έχει δεχτεί τα χτυπήματα οι γονείς του δεν είναι επιχειρηματίες οι άνθρωποι», ανέφερε με νόημα ο κύριος Καλλιακμάνης.

«Το παιδί αυτό διάβαζε, ήταν αυτό που λέμε «φυτό», και αυτό ήταν μάλλον το «κακό». Τα υπόλοιπα παιδιά που δεν διάβαζαν έπρεπε να το χτυπήσουν επειδή διάβαζε, να το τιμωρήσουν. Και όλα έχουν σχέση, και η οικονομική κατάσταση της οικογένειας», τονίζει στη συνέχεια.

«Δεν έχει σημασία αυτό. Δε σημαίνει ότι το παιδί, επειδή οι γονείς του δεν είναι επιχειρηματίες, πρέπει να νιώθει φοβισμένο ή ότι όσα παιδιά έχουν γονείς επιχειρηματίες κάνουν bullying. Δεν θέλω να γίνονται διακρίσεις, να στοχοποιούμε», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δειτε το βιντεο εδω

«Ποιος φταίει; Το Κράτος και η Πρόνοια. Δε γίνεται μια οικογένεια να χτυπάνε το παιδί της και να σκέφτεται: πού να μπλέξω τώρα με δικαστήριο; Θα πρέπει να πηγαίνει στο σχολείο και να λύνεται», πρόσθεσε σε υψηλούς τόνους η παρουσιάστρια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου