Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος για Αμβρόσιο: «Αυτός ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου»

"Ο θεομπαίχτης δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, τον πόνο των οικογενειών", σχολιάζει σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Την πρώτη του τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα του Super Κατερίνα έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λίγες μόλις ημέρες μετά την εξαγωγή του από τη ΜΕΘ.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας το προηγούμενο διάστημα, θέλησε να σχολιάσει τις προκλητικές δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου για το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια. Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή», σημειώνει στη συνέχεια.

Δειτε το βιντεο εδω

«Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου