Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα»

"Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Γλίτωσα από την ανθρωποφαγία", δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

 Η πρώην παίκτρια του Survivor αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, αναγνώρισε τα λάθη της και αποκάλυψε ποιος είναι ο παίκτης που κινεί τα νήματα μέσα στο reality επιβίωσης.

«Δεν το βίωσα ωραία το All Star, δεν ήταν όπως πέρσι. Δεν πειράζει, ήξερα ότι πάω σε ένα ριάλιτι. Δεν τα περίμενα τόσο χάλια τα πράγματα βέβαια», δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, σημειώνοντας ότι δεν θα αναφερόταν στο χρηματικό ποσό που έλαβε για τη συμμετοχή της στο Survivor, εάν ο κόσμος δεν γνώριζε ήδη τα ποσά που δίνονται στους παίκτες ανά εβδομάδα.

Σε ερώτηση για τις σχέσεις της με τη Βρισηίδα Ανδριώτου, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απαντά: «Δεν θέλω να αναφερθώ καθόλου σε αυτό το θέμα. Έχω πει κιόλας ότι θα ήταν σωστό να μιλήσουμε αλλά αν δεν θέλει η κοπέλα δεν θα κάτσω να την παρακαλέσω. Εγώ έχω κάνει την κίνηση. Αν δεν, να είναι καλά, καλή επιτυχία στη ζωή της. Εγώ την κρατάω μέσα μου με αγάπη».

«Στεναχωρήθηκα, γιατί δεν περίμενα ότι δεν θα με καταλάβει. Πίστευα ότι θα είχε μία πιο αντικειμενική άποψη, επειδή έχει ζήσει και το παιχνίδι. Την πήρα τηλέφωνο μόλις γύρισα από το Survivor», προσθέτει, ενώ όσον αφορά τη φιλία της με την Ελευθερία Ελευθερίου παραδέχεται ότι εάν ξανάμπαινε στο Survivor, ίσως να μην ήταν τόσο ταυτισμένη μαζί της.

«Ξεκάθαρα ο Μάριος κινεί τα νήματα. Το είδαμε και με την Ελευθερία στην αρχή, που της είπε να ψηφίσει τον Στάθη. Ο Σπύρος Μαρτίκας ανακατεύει φουλ και όχι μόνο την κόκκινη ομάδα. Και ο Μπάρτζης έχει ρόλο από πίσω. Όταν έφυγε ο Στάθης, κατάλαβα ότι όλο αυτό ήταν υποκινούμενο, ώστε ένας-ένας οι δυνατοί παίκτες να φύγουν», παραδέχεται η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Τοποθετήθηκα, την πλήρωσα εγώ αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί γλίτωσα από την ανθρωποφαγία. Όλοι έχουν πάει εκεί για τα λεφτά», τονίζει κλείνοντας η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ενώ αποκαλύπτει ότι θα ήθελε να δει νικητή τον Γιώργο Πιλίδη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου