Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Γιάννης Λουκάκος: «Δεν άφησα την τηλεόραση για αυτούς τους λόγους»

"Ξέρω όμως ότι η τηλεόραση χρειάζεται ως ένα βαθμό να δίνεις τέτοια τροφή για να συντηρείσαι σε μία κατάσταση κι εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω" ανέφερε ο Γιάννης Λουκάκος.

Ο Γιάννης Λουκάκος κάθισε στον καναπέ του Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τους λόγους που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση.

«Δεν μπήκα ποτέ στην διαδικασία να μιλήσω για τα προσωπικά μου θέματα στην τηλεόραση. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη ότι χρειάζεται να μοιραστώ. Αυτό μπορεί να αλλάξει αύριο. Δεν την έδωσα αυτήν την τροφή» είπε αρχικά ο Γιάννης Λουκάκος.

«Δεν έχω απορρίψει την τηλεόραση, ούτε την άφησα για αυτούς τους λόγους. Ξέρω όμως ότι η τηλεόραση χρειάζεται ως ένα βαθμό να δίνεις τέτοια τροφή για να συντηρείσαι σε μία κατάσταση κι εγώ δεν ήμουν διατεθειμένος να το κάνω. Καταρχάς δεν είχα κάποια πρόταση που με ενδιέφερε και την απέρριψα, επειδή είπα δεν θα κάνω τηλεόραση. Ήρθαν αρκετές προτάσεις τα επόμενα χρόνια, έκανα και μερικές δικές μου εκπομπές, αλλά κάποια στιγμή έρχεται κι ένας σχετικός κορεσμός.

Δειτε το βιντεο εδω

Άλλος ένας που θα βγει να μαγειρέψει και να πει πέντε πράγματα. Επειδή εγώ συνέχισα να αναπτύσσω τις επαγγελματικές μου δραστηριότητες με τα εστιατόρια, είχα πάντα τα χέρια μου γεμάτα. Πλέον στην τηλεόραση που είναι και τόσο μεγάλος ο ανταγωνισμός, θα ήθελα να συμμετέχω με κάτι που θα έχει μία νότα από κάτι που θα ήθελα να πω κι αυτός ο χρόνος δυστυχώς δεν υπάρχει» πρόσθεσε ο Γιάννης Λουκάκος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου