Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Γιώργος Τσαλίκης: «Ήταν πολύ χυδαίο, μιλάμε για μπινελίκι άγριο που με πείραξε»

"Δεν καταλαβαίνω πως τον βοηθάς όταν τον βρίζεις, όταν τον ξεφτιλίζεις" ομολογεί ο Γιώργος Τσαλίκης.

Καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη βρέθηκε ο Γιώργος Τσαλίκης, τη νύχτα της Πέμπτης, στο πλατό της εκπομπής Night Out του Μεγάλου Καναλιού. Μέσα σε όλα, ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς δέχεται στα social media, την αντίδραση του σε αυτά καθώς και την συχνότητα ενέργεια που προσπαθεί να διατηρεί υψηλά στην καθημερινότητα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Τσαλίκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «προσωπικά πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, άλλος μπορεί να πει ότι πιστεύω σε μια συχνότητα η οποία βασίζεται στο ότι την ζωή μου την ορίζω εγώ και ζω στη ζωή μου αυτά που σκέφτομαι και νιώθω. Όταν είμαι σε αυτή τη συχνότητα γίνονται πράγματα στη ζωή μου και νιώθω ανανεωμένος και καλά. Βέβαια, έρχεται και μια φορά το εξάμηνο ή τον χρόνο η Δώρα και μου χτυπάει και ένα μποτοξάκι».

Δεν με νοιάζει να τα μοιραστώ αυτά. Μάλιστα κάποια στιγμή, επειδή έπεσαν και κάτι μπινελίκια που το θεωρώ πολύ αχρείο να βγαίνεις και να τα λες. Πες την άποψη σου, είμαι πάρα πολύ θετικός στην αρνητική κριτική και με έχει βοηθήσει πάρα πολλές φορές στη ζωή και την καριέρα μου. Πάρα πολλές φορές. Όμως δεν αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να είσαι βοηθητικός λέγοντας τον άλλον …πανο και …ίδι! Δεν καταλαβαίνω πως τον βοηθάς όταν τον βρίζεις, όταν τον ξεφτιλίζεις και πλέον δεν είμαι διατεθειμένος να το φάω το σκα.. σου φίλε! Δεν θα το φάω. Κράτα το για την πάρτη σου».

«Και δεν είναι μόνο για ένα μπόταξ αλλά για οτιδήποτε. Προχθές πήγα με τον γιο μου τον μεγάλο, τον Βασίλη και τον Χάρη να δούμε ένα ματς του Ολυμπιακού. Εντάξει, ρε φίλε, όλοι είμαστε μια ομάδα. Αυτό το οπαδικό, ας πούμε, έστειλε ένα παιδί από την Θεσσαλονίκη στον άλλον κόσμο που το μαχαίρωσαν και το θυμόμαστε όλοι. Λοιπόν, έχεις την άποψη σου και εκείνη την στιγμή μπορεί να σου την έσπασα. Έγραψε κάποιος ένα χυδαίο σχόλιο, πολύ χυδαίο, μιλάμε για μπινελίκι άγριο. Βρήκα το τηλέφωνο του, τον πήρα τηλέφωνο, με ξανάβρισε και μου το έκλεισε. Μετά τον ξαναπήρα, μου μιλούσε για πέντε λεπτά μασουλώντας και το έκανα ποστ στο Instagram γιατί με πείραξε».


«Μετά από μισή ώρα άρχισε να μου λέει συγνώμη και «να βρεθούμε αύριο», «εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος» και «δραστηριοποιούμε και σε φιλανθρωπίες» και αυτά. Έκανα το ποστ αυτό για αν τους πω, ρε μιλήστε! Μιλήστε! Ορθώστε το ανάστημα σας, μην φοβάστε» πρόσθεσε, ακόμα, ο Γιώργος Τσαλίκης στο late night του Θεοχάρη Ιωαννίδη στο MEGA.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου