Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκαθαρίζει για την Σοφιάννα Αβραμάκη: «Με ενέπλεξε κι εμένα σε αυτό το συμβάν»

"Η Σοφιάννα Αβραμάκη ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στην Μαρία Αντωνά, αλλά είναι σε γνώση της ότι η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε στείλει στην Μαρία γιατί είχε υπονοήσει ότι χώρισε γιατί υπήρχε τρίτο πρόσωπο".

Να ξετυλίξει το κουβάρι της παρεξήγησης που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Σοφιάννα Αβραμάκη, την Μαρία Αντωνά και την Σταυρούλα Χρυσαειδή επιχείρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας, μέσα από το Happy Day.

Η παρουσιάστρια θέλησε, αρχικά, να ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά στην διαρροή του ονόματος της Σοφιάννας ότι είχε έρθει πιο κοντά με τον Μάριο Πρίαμο στο Survivor.

«Να πω λίγο, γιατί με ενέπλεξε κι εμένα η Σοφιάννα σε αυτό το συμβάν, ότι εκείνη την ημέρα που μου ήρθε ένα μήνυμα από την Μαρία Αντωνά είχα την εικόνα ότι είχε ακουστεί ήδη το όνομα με ένα μπιμπ από την παραγωγή του Survivor, οπότε κατάλαβα ότι η φωτιά ξεκίνησε με την προβολή του επεισοδίου. Τότε με κατηγόρησε το κορίτσι, μιλήσαμε αρκετή ώρα και την συμπαθώ. Η Μαρία δεν μου έστειλε αυτό το μήνυμα, μιλάμε γενικά», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Επειδή δεν μου αρέσουν καθόλου οι παρεξηγήσεις και θέλω να κλείσω το θέμα. Σε ό,τι αφορά τη Σοφιάννα, η ίδια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει στείλει κανένα εξώδικο στην Μαρία Αντωνά αλλά είναι σε γνώση της ότι η Σταυρούλα είχε στείλει στην Μαρία γιατί είχε υπονοήσει ότι χώρισε γιατί υπήρχε τρίτο πρόσωπο. Η μεν Σοφιάννα δεν έχει στείλει ποτέ εξώδικο στην Μαρία -όπως καταλάβαμε βλέποντας το απόσπασμα από την εκπομπή της Μπακοδήμου-, εννοούσε ένα εξώδικο που έχει σταλεί από την πλευρά της Σταυρούλας στην Μαρία.

«Τότε η Σταυρούλα ένιωσε ότι προσβάλλεται επειδή υπονοήθηκε ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο από πλευράς της και γι’ αυτό χώρισε με τον άντρα της. Η Σοφιάννα είχε στεναχωρηθεί που κάποιοι την ενέπλεξαν με τον Μάριο. Από εκεί και πέρα, η Μαρία Αντωνά θέλει να εστιάσει σε αυτό που έχει με τον Άρη και δεν θέλει να μπλέκεται σε τέτοιες ιστορίες. Τότε που είχε γίνει όλο αυτό με τη Σοφιάννα είχε στεναχωρηθεί ανθρώπινα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου