Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Ήταν εμπόλεμη η κατάσταση, παιδευτήκαμε»

"Είναι μία επίπονη διαδικασία. Δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις εν μία νυκτί", δηλώνει η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Μία εξομολογητική και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα. 

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο διαζύγιο των γονιών της, την διαχείρισή του αλλά και την περίοδο του δικού της χωρισμού.

Πώς ήταν οι σχέσεις σου με τους γονείς σου;

Πάρα πολύ καλές. Είχα πάντα την αποδοχή και τον θαυμασμό τους. Δεν ένιωσα ποτέ ότι έπρεπε να κάνω κάτι για να τραβήξω την προσοχή τους, είχαμε καλή επικοινωνία. Υπήρξε μία δυσκολία όταν αποφάσισαν να χωρίσουν, διότι είχαν δύσκολο διαζύγιο. Εκεί παιδευτήκαμε – κυρίως εγώ που ήμουν 4μιση χρόνια μεγαλύτερη από τον αδελφό μου, Γιάννη, και ήταν σαν να εισέπραξα όλο αυτό που γινόταν.

Εσύ ήσουν τότε μόλις 7 χρονών. Πώς το διαχειρίστηκες;

Η ανάλυση θα μας έπαιρνε πολλή ώρα αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ζορίστηκα. Η κατάσταση που δημιουργήθηκε ήταν λίγο εμπόλεμη, προφανώς δεν ήταν ιδανική. Κάνοντας ψυχοθεραπεία, διαπίστωσα ότι πολλά ζητήματα που δουλεύω με τον εαυτό μου πηγάζουν από εκείνη την περίοδο.

Μία νέα συνθήκη ζωής λοιπόν. Πώς βρίσκει την Κατερίνα; Το να βγαίνεις από έναν γάμο σημαίνει ότι πρέπει να ξαναστήσεις τη ζωή σου από την αρχή.

Πράγματι, είναι μία επίπονη διαδικασία. Από τη μία, έχει ενδιαφέρον το νέο ξεκίνημα και, από την άλλη, είναι στενάχωρο το γεγονός ότι πάμε από την αρχή, είναι διττό. Εγώ όμως θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Νιώθω ότι γίνεται μια νέα αρχή στη ζωή μου. Είναι ευχάριστο να έχουμε δεύτερες ευκαιρίες. Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να τις στηρίζουμε.

Όταν συνειδητοποίησες ότι έκλεισε ο κύκλος της σχέσης, βίωσες τη στεναχώρια του γιατί να συμβεί;

Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξέρεις πολύ καλά γιατί συμβαίνει. Δεν είναι μια απόφαση που παίρνεις εν μία νυκτί. Οι σκέψεις έχουν ωριμάσει άρα βαδίζουμε γερά, προχωράμε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου