Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Κατερίνα Ζαρίφη: «Κάτι θα σκάσει και του χρόνου από Ρέππα – Παπαθανασίου, θα είμαι εκεί»

"Δεν ολοκληρώνεται πρόωρα η σειρά, εμείς γυρίσαμε ό,τι είχαμε υπογράψει εξ αρχής", δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου. 

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στο τέλος της σειράς «Μαίρη Μαίρη Μαίρη» αλλά και το τηλεοπτικό μέλλον της ίδιας, σχολιάζοντας ταυτόχρονα την απόφαση του Νίκου Μουτσινά να απέχει από την επόμενη σεζόν.

«Τελειώσαμε με τα γυρίσματα της σειράς. Δεν ολοκληρώνεται πρόωρα, εμείς γυρίσαμε ό,τι είχαμε υπογράψει εξ αρχής. Δεν θα συνεχίσει του χρόνου αλλά κάτι θα σκάσει από Ρέππα – Παπαθανασίου. Εκεί εγώ, σκυλί», δηλώνει η Κατερίνα Ζαρίφη.

«Μου ‘χει λείψει η τηλεόραση πάρα πολύ, είμαι παιδί της τηλεόρασης. Μακάρι να έρθουν οι προτάσεις, είναι ομαδικό παιχνίδι η τηλεόραση. Θα μου άρεσε να κάνω κάτι σε σάτιρα, θεωρώ ότι οι γυναίκες πρέπει να δείξουν το χιούμορ τους. Κάτι σε Ράδιο Αρβύλα αλλά σε γυναικείο», τονίζει η παρουσιάστρια.

«Ο Νίκος (Μουτσινάς) έμαθα ότι δεν θα συνεχίσει του χρόνου. Ανοίγει μια θεσούλα… Καλό Μεσημεράκι Μου. Με τρέλα θα το έκανα, με παρέα, πώς ήταν το Δέστε Τους;», αναφέρει με χιούμορ η Κατερίνα Ζαρίφη.

Δειτε το βιντεο εδω

Τέλος, όσον αφορά την εκπομπή της Ελίνας Παπίλα, η Κατερίνα Ζαρίφη σχολιάζει: «Δεν την είδα. Άκουσα ότι θύμιζε λίγο παλιά. Δεν μπήκα και Twitter να διαβάσω. Θα την δω και θα σου πω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου