Τρίτη 28 Μαρτίου 2023

Ματούλα: «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου»

"Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα", λέει η Ματούλα.

Η Ματούλα μίλησε στο Πρωινό και την Τέρψη Μαντζουράτου και έκανε έκκληση να βρεθεί ένα σπίτι να μπορέσει να μείνει. Στο πλαίσιο αυτής της κουβέντας αναφέρθηκε και στον γιο της,

Λορέντζο Καριέρε, με τον οποίον οι σχέσεις τους είναι ανύπαρκτες.

«Με έδιωξαν από το σπίτι παρόλο που πλήρωνα κανονικά. Δεν έχω πάρει την εγγύηση, αλλά δεν πειράζει. Τους τη χαρίζω. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με πήγε στα δικαστήρια, μου ζήτησε να του πληρώσω ενοίκια ενός χρόνου μπροστά. Το ποσό ήταν για το μήνα 650 ευρώ. Στο συμβόλαιο έγραφε ποσό ενοικίου 400 ευρώ. Δεν έδωσα πολλή σημασία. Με σπασμένα παντζούρια και πόρτες της δεκαετίας του ’40. Ήμουν πάρα πολύ εντάξει. Αφού βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου, πήγα και στο Εφετείο. Είχα βεβαίωση του νοσοκομείου ότι δεν πρέπει να κουνηθώ εξαιτίας του τραυματισμού μόνο για δύο μήνες. Μου ήρθε το χαρτί της έξωσης και μου έδωσαν περιθώριο 10 ημερών να μαζέψω ένα σπίτι 75 τ.μ. τη στιγμή που δεν έπρεπε να κουνάω ούτε το χέρι μου, ούτε να είμαι όρθια. Τρελάθηκα. Έψαχνα, έψαχνα, έψαχνα τίποτα. Έψαχνα μία αποθήκη να βάλω τα πράγματά μου», εξομολογήθηκε η Ματούλα.

Δειτε το βιντεο εδω

Όταν ρωτήθηκε αν την βοήθησε ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε, η απάντηση που έδωσε η Ματούλα ήταν η εξής: «Ποιον γιο μου; Δεν ασχολείται με εμένα ο γιος μου. Πρέπει να στενοχωρεί εκείνον και όχι εμένα. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ τον μεγάλωσα, τον σπούδασα, τον είχα πρίγκιπα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου