Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Μπέττυ Μαγγίρα για Τέμπη: «Γίνεται ένας τηλεοπτικός εμφύλιος, σιωπή»

"Νιώθω ότι δεν σεβόμαστε τους ανθρώπους που έφυγαν, σαν να μην αφήσαμε τους γονείς να θρηνήσουν", σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε τη δική της τοποθέτηση για τις συζητήσεις και τη διαμάχη που έχει ξεκινήσει στην ελληνική τηλεόραση με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη. 

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια θέλησε στο ξεκίνημα της πρωινής της εκπομπής στο ΟΡΕΝ να εκφράσει τη δυσαρέσκειά της, κάνοντας λόγο για τηλεοπτικό εμφύλιο.

«Το νιώθω εδώ και 2 μέρες αυτό που συμβαίνει και δεν μου αρέσει καθόλου. Έχει συμβεί ένα τραγικό, πολύνεκρο συμβάν στη χώρα μας. Με αφορμή αυτό, έχει ξεκινήσει ένας τηλεοπτικός εμφύλιος, μία φαγωμάρα μεταξύ μας κι είναι σαν να φεύγουμε από την ουσία του πράγματος, σαν να μη βλέπουμε ξεκάθαρα το γεγονός», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Τσακώνονται οι δημοσιογράφοι μεταξύ τους, οι καλλιτέχνες αν έπρεπε να τραγουδήσουν ή όχι, τα θέατρα… νιώθω σαν να μη σεβόμαστε τους ανθρώπους, αυτά τα νέα παιδιά που έφυγαν και σαν να μην αφήσαμε τους γονείς να θρηνήσουν», τόνισε.

«Εγώ νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις τουλάχιστον για κάποιες μέρες πρέπει να υπάρχει σιωπή… και μετά ας ασχοληθεί ο καθένας με το τι υπήρχε από πίσω και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι», επισημαίνει η Μπέττυ Μαγγίρα κλείνοντας.

«Αυτά νομίζω ότι αφορούν μόνο τον χώρο μας, δε νομίζω ότι ασχολείται πραγματικά ο κόσμος με αυτά. Άφησέ τους να βγάλουν τα μάτια τους μόνοι τους», απάντησε ο Δημήτρης Μακαλιάς στη Μπέττυ Μαγγίρα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου