Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ο Αντώνης Βλοντάκης απαντά στην κριτική του Ανδρέα Μικρούτσικου για το «Είμαστε μαζί»

«Χρειαζόμαστε χρόνο, από τη μια μέρα στην άλλη δεν χτίζεις μια ακρόπολη. Πιστεύω ότι θα μας δοθεί ο χρόνος που απαιτείται», λέει ο Αντώνης Βλοντάκης.

Για την ατάκα του Ανδρέα Μικρούτσικου πως «είναι ότι πιο παλιό κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή» για την εκπομπή “Είμαστε μαζί” απάντησε ο Αντώνης Βλοντάκης.

«Ήμουν πολύ αγχωμένος στην πρεμιέρα, θεωρώ ότι την Κυριακή ήμασταν καλύτερα και από εδώ και στο εξής θα είμαστε κάθε φορά και καλύτεροι. Αν υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, υπάρχουν οι αρμόδιοι που θα τυα διορθώσουν», είπε αρχικά ο Αντώνης Βλοντάκης.

Για τα σχόλια του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο Αντώνης Βλοντάκης απάντησε: «Σέβομαι την άποψή του, σίγουρα έχει πολλά χρόνια εμπειρίας. Και φαντάζομαι ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται από πίσω με την εκπομπή, θα το έχουν λάβει υπόψη τους, οπότε ελπίζω αυτή την εβδομάδα να δούμε κάτι πιο… καινούργιο».

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Αντώνης Βλοντάκης είπε επίσης: «Χρειαζόμαστε χρόνο, από τη μια μέρα στην άλλη δεν χτίζεις μια ακρόπολη. Πιστεύω ότι θα μας δοθεί ο χρόνος που απαιτείται».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου