Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Ο Δημήτρης Μαμιός για τον χωρισμό των γονιών του – «Είχα μέσα μου θυμό»

"Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις" εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μάμιος.

Ο Δημήτρης Μαμιός ήταν απόψε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.

 Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά Σασμός, μίλησε μεταξύ άλλων για τον χωρισμό των γονιών του και τα συναισθήματα που ένιωσε.

«Μετά το αντιλαμβάνεσαι. Είχα σίγουρα ένα θυμό μέσα μου, που δεν τον εκδήλωνα. Ένιωθα την σχέση με τον πατέρα μου σαν ένα κιβώτιο με αλυσίδες, που το είχα κλείσει κάπου μακριά κι απλά δεν το αγγίζεις. Με την ψυχοθεραπεία αυτό ξεκλειδώθηκε. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να είσαι κοντά με τον πατέρα σου κι ότι αυτός είναι ο μπαμπάς σου» είπε ο Δημήτρης Μαμιός.

«Με τα καλά του και τα στραβά του, λείπε ξελείπει, κάνει ξεκάνει, αυτός είναι ο πατέρας σου. Κοίταξέ τον και θα σε κοιτάξει. Είναι πάρα πολύ καλή η σχέση μας. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να κάνει ψυχοθεραπεία. Είναι μια πορεία εξέλιξης. Μα δεν πρέπει να είμαι καλά; Πώς θα είμαι καλά με εσένα; Όλοι είμαστε δυνατοί κι αδύναμοι το ίδιο, αλλά υπάρχουν κι ειδικοί για κάποια πράγματα. Ας ακούσουμε κι αυτούς τους ανθρώπους που το έχουν σπουδάσει» σημείωσε ο Δημήτρης Μαμιός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου