Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Πέτρος Ίμβριος για Ναταλία Γερμανού: «Της χρωστάω ότι έμαθα καλύτερα ελληνικά»

Ο Πέτρος Ίμβριος αποκαλύπτει την τηλεοπτική πρόταση που του έγινε πέρσι αλλά και τις σχέσεις του σήμερα με την πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού.

Συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day παραχώρησε ο Πέτρος Ίμβριος. 

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρώην σύζυγό του, Ναταλία Γερμανού, αλλά και το ενδεχόμενο να ασχοληθεί ο ίδιος με την τηλεόραση.

«Μου είχε προταθεί πέρσι να πάω στο Survivor. Δε μπορώ να διανοηθώ να πάω σε ένα νησί και να πεινάω ή να ξεκατινιάζομαι με τα άλλα παιδιά εκεί. Δεν είναι ούτε του στυλ, ούτε του χαρακτήρα μου», δηλώνει ο Πέτρος Ίμβριος.

«Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την παρουσίαση ή με κάποιο τηλεπαιχνίδι», προσθέτει στη συνέχεια, δηλώνοντας ανοιχτός να συζητήσει μία ενδιαφέρουσα τηλεοπτική πρόταση.

Σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για τη Ναταλία Γερμανού, ο Πέτρος Ίμβριος απαντά: «Τη βλέπω τη Ναταλία στην εκπομπή. Μου αρέσει ό,τι και να πει. Ένα πράγμα που δεν έχω πει είναι ότι τη γνώρισα πολύ νωρίς στη ζωή μου, ήμασταν 28-30 ετών, και της χρωστάω ότι έχω μάθει καλύτερα ελληνικά. Χειρίζεται τον λόγο καταπληκτικά κατά την άποψή μου».

Δειτε το βιντεο εδω

«Όταν κάνεις παρέα με κάποιον που είναι πιο ψηλά από σένα σε κάτι, σε βοηθάει. Ό,τι και να ‘ναι αυτό», είπε κλείνοντας ο Πέτρος Ίμβριος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου