Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Στάθης Σχίζας: Το πρώτο μήνυμα μετά την αποχώρησή του από το Survivor

"Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου.. αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή" έγραψε ο Στάθης Σχίζας.

Το πρώτο του μήνυμα, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του στο Survivor, δημοσίευσε ο Στάθης Σχίζας στο Instagram. 

Ο περσινός νικητής του ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την στήριξη, γράφοντας:

«Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε .. Ηταν τιμή μου να βρίσκομαι στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου .. Ηταν τιμή μου να με αναδείξετε νικητή .. Ηταν τιμή μου να συμμετάσχω στο survivor all star ανάμεσα στους καλύτερους και να πρωταγωνιστήσουμε σε αυτό μαζί .. πολλές αναμνήσεις όμορφες και άσχημες αλλά κρατάμε μόνο τις όμορφες ..

Μπορεί να τελείωσε αυτό το ταξίδι απότομα από επιλογή μου.. αλλά όλα τα ταξίδια κάποτε τελειώνουν, εμείς κρατάμε την διαδρομή .. που ήταν υπέροχη ..και ήμασταν παρέα σε αυτό .. σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους για την απίστευτη υποστήριξη σας δυο σεζόν τώρα .. τα λόγια είναι περιττά για εσάς .. επιστροφή στην κανονική ζωή λοιπόν.. Σας αγαπώ πολύ όλους .. survivors για πάντα .. 🫶🫶

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου