Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Η μητέρα μου μόλις με είδε έπαθε την καρδιά της και νοσηλεύεται» λέει επιβάτης που σώθηκε

«Δεν περίμενε ότι θα ήμουν ζωντανή»

Για τις στιγμές φρίκης που έζησε το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου όταν σημειώθηκε η τραγωδία στα Τέμπη μίλησε μια από τους επιβάτες που σώθηκαν, η Μαρία Σίσκου, η οποία τραυματίστηκε σοβαρά.

Το ζευγάρι μίλησε στον ΑΝΤ1 και το παρουσιαστή Γιώργο Λιάγκα. Όπως είπε η γυναίκα βρισκόταν με τον σύζυγό της στο 7ο βαγόνι της αμοξοστοιχίας του Intercity62 όταν σημειώθηκε η σύγκρουση.

«Τραυματίστηκα με το πρώτο χτύπημα που με πέταξε στο τζάμι, τραυματίστηκα στο μάτι και νοσηλεύτηκα στη Βέροια. Το δεύτερο χτύπημα ήταν στο θώρακα, στο τραπεζάκι, επηρεάστηκε όλο το σώμα μου» ανέφερε αρχικά η γυναίκα, η οποία κοιμόταν την ώρα της φονικής σύγκρουσης των δύο τρένων.

«Ένιωσα ότι θα πεθάνω, είδαμε τον καπνό, τον πανικό και τη σύγχυση, ήταν τραγικές στιγμές. Όταν βγήκαμε από το τρένο υπήρχε σκοτάδι και δεν ξέραμε πού να πάμε. Ο ένας βοηθούσε τον άλλο, ευτυχώς ήρθε γρήγορα η αστυνομία» είπε η γυναίκα για τις επόμενες ώρες.

Δειτε το βιντεο εδω

Όπως είπε, μάλιστα, η μητέρα της, η οποία την περίμενε στο νοσοκομείο Βέροιας «μετά από όλο αυτό επειδή έχει πρόβλημα με την καρδιά της, νοσηλεύεται, έχει πρόβλημα και με τα πνευμόνια, κόντεψε να πεθάνει» επιβεβαιώνοντας την πληροφορία ότι η μητέρα της λιποθύμησε όταν την είδε με αίματα. «Δεν πίστευε ότι ζω γιατί είδαν τις ειδήσεις ενώ μας περίμεναν. Δεν περίμενε ότι θα ήμουν ζωντανή» κατέληξε η κυρία Σίσκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου