Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Συγγνώμη που έζησα» λέει γυναίκα που σώθηκε από το τρίτο βαγόνι

«Ψυχικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα πότε θα φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας;»

Δυσκολεύεται να επανέλθει στην καθημερινότητά της η Ελίνα, που βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι τη στιγμή της μοιραίας σύγκρουσης στα Τέμπη. 

Η γυναίκα ζητάει συγγνώμη που έζησε και έχασαν τη ζωή τους άνθρωποι νεότεροι από εκείνη και υπόσχεται να κυνηγήσει την υπόθεση μέχρι τέλους «για τους συνεπιβάτες μας που δεν θα ξαναγυρίσουν σπίτι».

«Συγγνώμη που έζησα. Πέρασαν 13 μέρες. Πρώτη μέρα έξω από το σπίτι. Πρώτη ημέρα ήρθα για δουλειά. Όλα είναι ίδια, ο ήλιος, ο ήχος της θάλασσας, ο κόσμος που συνεχίζει κανονικά τη ζωή του. Για μένα όμως τίποτα δεν είναι το ίδιο. Σωματικά οι γιατροί είπαν ότι σε δύο μήνες θα είμαι καλά και λειτουργική. Ψυχικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα, πότε θα φύγει αυτό το βάρος από πάνω μας;» ανέφερε στην «Κοινωνία Ώρα Mega» και τον Πρόδρομο Ηλιού.

Δειτε το βιντεο εδω

«Το ίδιο εισιτήριο δεν πληρώσαμε; Το ίδιο ταξίδι δεν κάναμε; Κανείς μας δεν έφταιγε. Γιατί να καταφέρω να ζήσω εγώ και όχι οι άλλοι; Ήταν ηλικιακά μικρότερα παιδιά από μένα. Γιατί να μην ζήσουν και εκείνοι; Έχουμε ενωθεί και θα το κυνηγήσουμε μέχρι το τέλος, όχι για εμάς, για τους συνεπιβάτες μας που δεν θα ξαναγυρίσουν σπίτι. Συγγνώμη. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε κάπως να σας βοηθήσουμε και να σας βγάλουμε από τη φωτιά. Ζητάμε απλά δικαίωση γι’ αυτους που χάθηκαν. Ίσως μόνο γιατί έτσι απαλύνει λίγο τον πόνο μας προς αυτές τις αδικοχαμένες ψυχές» συμπλήρωσε η Ελίνα.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου