Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023

Τέμπη: Έξαλλος ο πατέρας του 26χρονου – «Δεν μπορείτε να τους μαζέψετε όλους αυτούς;»

"Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω. Η φωνή του Δημήτρη είναι που μιλάει μέσα μου", τόνισε ο κύριος Ασλανίδης.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη, που έχασε τη ζωή του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. 

Ο άτυχος άνδρας εξέφρασε την οργή του προς όλους όσοι ευθύνονται για την εθνική τραγωδία, ρίχνοντας τα βέλη του προς τα πολιτικά πρόσωπα και κάποιους δημοσιογράφους.

«Συλλυπητήρια στους λεβέντες δεν λένε. Μόνο «καλό ταξίδι», το συνεχίζει εκεί που του το στέρησαν αυτοί οι δολοφόνοι. Δεν έχουμε αξιοπρέπεια σε αυτή τη χώρα να βγουν όλοι αυτοί και να παραιτηθούν; Βγαίνουν και προσβάλλουν οι συνάδελφοί σας τη μνήμη των παιδιών; Το συνδικαλιστικό σας όργανο, η ΕΣΗΕΑ… δε μπορείτε να τους μαζέψετε όλους αυτούς;», ανέφερε αρχικά ο κύριος Ασλανίδης.

«Τα ξέρουμε χρόνια τι γίνεται στον ΟΣΕ. Οι συνδικαλιστές είναι βολεμένοι και παίρνουν τους μισθούς, οι υπάλληλοι είναι απλώς υπάλληλοι. Αυτό θα κάνουν τώρα, θα τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο. Θα μπει κανένας φυλακή από όλους αυτούς;», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν με πήραν ένα τηλέφωνο για τίποτα. Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω», τόνισε ο κύριος Ασλανίδης αμέσως μετά.

Δειτε το βιντεο εδω

«Εμένα είναι ο σκοπός της ζωής μου πλέον. Ο Δημήτρης ζει μέσα μου, η φωνή είναι δική του», εξομολογείται ο κύριος Ασλανίδης, ενώ περιγράφει την τελευταία επικοινωνία που είχε με τον γιο του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου