Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Θέμης Αδαμαντίδης: «Σκέφτηκα να τα παρατήσω»

"Η Βαρβάρα με στηρίζει. Στους δεσμούς συμβαίνουν τα πάντα, σκοπός είναι να τα αντιμετωπίζουμε", δηλώνει ο Θέμης Αδαμαντίδης.

Δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day έκανε ο Θέμης Αδαμαντίδης. 

Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής, με αφορμή την πρεμιέρα του στο Vegas Live Stage, μίλησε για τη συνεργασία του με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Θάνο Πετρέλη, ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της ζωής του που σκέφτηκε σοβαρά να παρατήσει το τραγούδι.

«Ήταν μία ιδέα που μου άρεσε. Εκτιμώ την Αγγελική Ηλιάδη και τον Θάνο Πετρέλη και θα κρατήσουμε παρέα στον κόσμο που θέλει να διασκεδάσει για 2-2μιση μήνες», δηλώνει ο Θέμης Αδαμαντίδης στον ρεπόρτερ Γιώργο Γιαννούλια.

«Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Πήρα όσο πρόσφερα. Είμαι από τους καλλιτέχνες που θέλω και να ζω παράλληλα, να έχω και τη ζωή μου», τονίζει στη συνέχεια ο λαϊκός ερμηνευτής.

«Μία περίοδο που δεν με έπαιζαν τα ΜΜΕ έφτασα σε ένα σημείο που σκέφτηκα να το αφήσω το τραγούδι, να τα παρατήσω», παραδέχεται ο Θέμης Αδαμαντίδης στην κάμερα του Happy Day, ενώ εξομολογείται για τη σύντροφό του, Βαρβάρα Κίρκη: «Με στηρίζει, είναι μεγάλη βοήθεια για μένα.

Δειτε το βιντεο εδω

 Στους δεσμούς συμβαίνουν τα πάντα, θα πρέπει να τα αντιμετωπίζουμε όπως είναι».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου