Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023

Τζόυς Ευείδη: «Έχω ένα σπίτι γεμάτο τρίχες»

"Καριερόσκυλο δεν έχω υπάρξει. Δεν θέλω να... ψοφολογήσω πάνω στη σκηνή", δηλώνει η Τζόυς Ευείδη.

Δηλώσεις στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Μαρία Αντωνά έκανε η Τζόυς Ευείδη.

Η γνωστή ηθοποιός, σε ένα διάλειμμα από την θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι», αναφέρθηκε στη ζωή της, τον χώρο της υποκριτικής και τη σχέση της με τα κατοικίδιά της.

«Μπορώ να σου πω μετά εντιμότητος ότι καριερόσκυλο δεν έχω υπάρξει. Την αγαπάω πολύ τη δουλειά, θέλω να είμαι στη δουλειά και να μη μου τελειώσει ακόμα αλλά δεν θα κάνω τη ζωή μου κόλαση για μια δουλειά. Αν μου δυσκολεύει πολύ τη ζωή, δεν θα την κάνω», δηλώνει η Τζόυς Ευείδη.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να σταματήσει κάποια στιγμή την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η ηθοποιός απαντά με χιούμορ: «Θα δείξει η νεκροψία. Δεν ξέρεις πότε θα βρεθείς στα αζήτητα. Πάντως, δεν θέλω να… ψοφολογήσω πάνω στη σκηνή».

«Είναι ένα σπίτι γεμάτο τρίχες. Αυτό από μόνο του περιορίζει τον κύκλο των επισκεπτών. Άνθρωπος που δεν θέλει τα γατιά και τα σκυλιά, δεν θα έρθει σίγουρα. Έχω έναν γάτο που τον λένε Κάρολο, προς τιμήν του Κουν», παραδέχεται σε άλλο σημείο η Τζόυς Ευείδη και σημειώνει χαριτολογώντας: «Οικονομικά με έχουν καταστρέψει τα pet shops».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου