Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Άννα Κουρή: «Μέχρι τα 10 μου μεγάλωσα στο βελγικό Κονγκό, ήταν το ιδανικό μέρος για παιδική ηλικία»

«Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας, στο μυαλό των παραγωγών ήμουν η Βάνα Δάνγκα για κάποιο λόγο», λέει η Άννα Κουρή.

Συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε η Άννα Κουρή. Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, τους γονείς της, το ρόλο της Βάνας στους Μεν και Δεν, αλλά και την Τερέζ.

«Μέχρι τα 10 μου μεγάλωσα στο βελγικό Κονγκό, ήταν το ιδανικό μέρος για παιδική ηλικία, γιατί ήταν όλα τα σπίτια μονοκατοικίες, με κήπους. Οι γονείς μου πήγαν στο Κονγκό να δοκιμάσουν την τύχη τους, ο πατέρας μου ασχολιόταν με υφάσματα. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν οι περιπέτειες στα ταξίδια. Φέτος θέλουμε να κάνουμε μια κρουαζιέρα, να πάμε μέχρι Βενετία. Στη Βουδαπέστη, ήθελε να ανέβει σε αερόστατο», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

Η Άννα Κουρή είπε στη συνέχεια: «Έχω περάσει περιόδους ανεργίας, γιατί μου ζητούσαν τα ίδια πράγματα. Με στοίχειωσε ο ρόλος της Βάνας, στο μυαλό των παραγωγών ήμουν η Βάνα Δάνγκα για κάποιο λόγο. Οι κολλητοί μου από το χώρο είναι ο Στέλιος Μάινας, η Πέμη Ζούνη και η Σύλβια Δεληκούρα».

Δειτε το βιντεο εδω

Κλείνοντας, η Άννα Κουρή είπε για την Τερέζ: «Στα γυρίσματα, όταν ο σκηνοθέτης έλεγε στοπ, πήγαινε στα καμαρίνια και καθόταν σε μια πολυθρόνα που τη θεωρούσε δική της. Νιώθω μια μεγάλη τρυφερότητα όταν τη βλέπω».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου