Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Απίθανες προσωπικές αποκαλύψεις στο Mega Καλημέρα: «Πήρα εγώ το ποτό και έκανα και στην υγειά σου»

"Σεβάστηκα το γεγονός ότι δεν του άρεσε και σταμάτησα να έχω επαφές με τον άνθρωπο".

Με αφορμή όσα δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη για τη σχέση με τον πρώην της αλλά και για το περιστατικό που άλλη γυναίκα φλέρταρε τον σύντροφό της μπροστά της, οι προσωπικές αποκαλύψεις των συνεργατών του Mega Καλημέρα χτύπησαν κόκκινο.

Η Ελεονώρα Μελέτη, ο Κώστας Τσουρός και η Φλορίντα Πετρουτσέλι διηγήθηκαν δικές τους αντίστοιχες ιστορίες…

Αρχικά, ο Κώστας Τσουρός περιέγραψε ένα περιστατικό σε έξοδό του, στο οποίο μάλιστα, ήταν παρούσα και η Ελεονώρα Μελέτη. «Εμένα μου έχει τύχει να είμαστε έξω, να δώσουν ποτό και να πάρω το ποτό και να το πιω εγώ και να κάνω και στην υγειά σου. Το πήρα από το χέρι -και ήμασταν και μαζί παλιά να σου θυμίσω, δεν το θυμάσαι δεν πειράζει- και το ήπια και έκανα και στην υγειά σου», είπε.

Για το θέμα της επαφής με τους πρώην, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ήταν κάθετη: «Για ποιο λόγο να κρατήσεις σχέση με τον πρώην σου; Δεν θέλω να με ξέρει πάρα πολύ καλά, αφού έχω τον άλλον τώρα και είμαι μια χαρά. Δεν με νοιάζει να με παίρνει τηλέφωνο να ξέρει αν είμαι καλά, για χρόνια πολλά, δεν θέλω. Κι εγώ είχα έναν πρώην για πάρα πολλά χρόνια στα νιάτα μου και με έπαιρνε να δει αν είμαι καλά, όχι πονηρά, αλλά ο Άρης μου έλεγε δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο πρέπει να σε παίρνει τηλέφωνο και του το έκοψα».

Δειτε το βιντεο εδω

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε: «Εγώ όταν γνώρισα τον Θοδωρή είχα επαφές με την πρώτη μου σχέση που ήταν 7 χρόνια, από το 1996. Είχαμε χωρίσει από το 2000, είκοσι χρόνια. Δεν του άρεσε και σεβάστηκα το γεγονός ότι δεν του άρεσε και σταμάτησα να έχω επαφές με τον άνθρωπο, αλλά είχα στενοχωρηθεί κιόλας γιατί ο άνθρωπος δεν είχε καμία πρόθεση, ούτε εγώ είχα πρόθεση».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου