Δευτέρα 3 Απριλίου 2023

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Με ρώτησε ο γιος μου και δεν ήξερα τι να του απαντήσω»

"Τι να πω τώρα; Από που να πιάσω;" αναρωτιέται ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Καλεσμένοι της Ζωής Κρονάκη και του Δημήτρη Γιαγτζόγλου βρέθηκαν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ. 

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον μικρό του γιο και τις ερωτήσεις που τον εντυπωσιάζουν από εκείνον.

Πιο συγκεκριμένα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χαίρομαι που ο γιος μου μεγαλώνει και μπορούμε να κάνουμε πράγματα διαφορετικά κάθε χρόνο. Εξελίσσεται και ωριμάζει. Με εντυπωσιάζουν οι απορίες του. Πίστευα πάντα ότι θα μπορώ να απαντήσω σε ερωτήσεις που μπορεί να μου κάνει ένα ανήλικο παιδί και ειδικά όταν είμαι ο πατέρας του, είμαι έτοιμος να πω τα πάντα και να απαντήσω σε κάθε του φιλοσοφική αναρώτηση. Στο πως γίνονται τα παιδιά, τι είναι αυτό, τι είναι εκείνο, τι είναι το άλλο. Είμαι έτοιμος για τα πάντα».

«Εκείνο όμως που μου είχε πει και δεν το έχω απαντήσει ακόμα, όταν με ρώτησε «μπαμπά γιατί οι γυναίκες δεν επιτρέπεται να δείχνουν το στήθος τους;». Δεν ήξερα τι να του απαντήσω, είναι αλήθεια. Τι να πω τώρα; Για ποιο λόγο δεν πρέπει οι γυναίκες να δείχνουν το στήθος τους δημοσίως ενώ οι άνδρες μπορούν; Από που να πιάσω;».

Δειτε το βιντεο εδω

«Μου φάνηκε ότι δεν μπορώ να το απαντήσω διότι έγκειται σε μια ηθική η οποία είναι φορεμένη σε μια κοινωνία, που την έχουμε αποδεχθεί. Δυσκολεύτηκα να του πω τι σημαίνει το ηθικό κομμάτι του να δείχνω δημόσια το σώμα μου» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου