Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Γιώργος Κιμούλης: «Εφτιαξαν ένα σεναριάκι, βρήκαν δουλίτσες και άλλοι έχασαν τις δουλειές τους»

"Πλέον έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ο Γιώργος Κιμούλης αδίκως, κατάφορα αδίκως, έτυχε αυτής της συμπεριφοράς".

Αγωγές ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει ο Γιώργος Κιμούλης προς την Ζέτα Δούκα, τον Νίκο Ψαρρά, την Δώρα Χρυσικού αλλά και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. 

Την προσεχή Παρασκευή εκδικάζονται οι αγωγές και ο συνήγορος του, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε το πρωινό της Τετάρτης στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και την κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Καπερνάρος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μετά από όλο αυτό της χρονικής διάρκειας και τις επιπτώσεις που έχουν όλα αυτά τα θέματα, που ήταν πάρα πολύ στεναχωρημένος, τώρα ο Γιώργος Κιμούλης αισθάνεται τρόπον τινά δικαιωμένος όσον αφορά την αποδοχή από τον κόσμο. Αυτό αποδεικνύεται με τα γεμάτα θέατρα όπου παίζει».

«Πλέον έχει ταξινομηθεί στη συνείδηση του κόσμου ότι ο Γιώργος Κιμούλης αδίκως, κατάφορα αδίκως, έτυχε αυτής της συμπεριφοράς από κάποιους. Ασφαλώς και θα μπορέσει να δουλέψει ξανά στην ΕΡΤ και να παίξει ξανά στην Επίδαυρο όπως και μπορούσε. Αν και στην Ελλάδα είμαστε και καμιά φορά, ξέρετε, σηκώνονται οι ντομάτες και χτυπάνε τον μανάβη».

Δειτε το βιντεο οδω

«Υπήρξε μια ομάδα που έφτιαξε ένα σεναριάκι, μια μικρού μήκους ταινία και επιτέλεσε το νόημα που έχει η λέξη αριβισμός. Καιροσκοπισμός, τυχοδιωκτισμός και κυρίως αριβισμός. Αριβίστας είναι ο άνθρωπος εκείνος ο οποίος, χωρίς να έχει ηθικούς ενδοιασμούς, θέλει να ανέλθει κοινωνικά και επαγγελματικά με κάθε τρόπο. Έτσι εκείνοι βρήκαν δουλίτσες και κάποιοι άλλοι έχασαν τις δουλειές τους» πρόσθεσε, επίσης, ο Βασιλης Καπερνάρος στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου