Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Γωγώ Τσαμπά: «Ακούω τραπ, είχα κόλλημα με το Κότερα του Mad Clip»

"Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, συνέχισα να τραγουδάω κανονικά ξυπόλητη στη σκηνή", περιγράφει η Γωγώ Τσαμπά για το απίθανο περιστατικό.

Στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο μίλησε η Γωγώ Τσαμπά. 

Η γνωστή τραγουδίστρια της δημοτικής μουσικής αναφέρεται στις ακραίες αντιδράσεις θαυμαστών που της έχουν συμβεί, ενώ αποκαλύπτει και την αγάπη της για την τραπ.

Αν και είστε η βασίλισσα του δημοτικού τραγουδιού, σας έχουν προτείνει ποτέ να τραγουδήσετε κάποιο άλλο είδους μουσικής;

Ακούω τραπ και ήμουν κολλημένη με τον Mad Clip και το τραγούδι «Κότερα». Έχω τραγουδήσει κι άλλα είδη μουσικής και μπορώ να σου πω ότι αρέσει και στον κόσμο. Ποτέ δεν ξέρεις, στον μέλλον μπορεί να ετοιμάσω και κάποια τραγούδια-έκπληξη που να είναι εντελώς διαφορετικά από το είδος που τραγουδάω συνήθως.

Είναι αλήθεια ότι θαμώνες των πανηγυριών έχουν εκφράσει ακραία τη λατρεία τους στο πρόσωπό σας;

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού στο πρόσωπό μου μού προκαλούν συγκίνηση. Κάποιος είχε βγάλει τη μπλούζα του μέσα στον κόσμο για να υπογράψω στην πλάτη του, επίσης έχω υπογράψει και στο στήθος ενός παλικαριού. Έχουν συμβεί τέτοια αλλά δεν ξεφεύγει η κατάσταση.

Βέβαια το ποτό θα σε κάνει αυτό που έχεις μέσα σου να το βγάλεις ευκολότερα. Υπάρχουν κι αυτοί που μας έχουν βρίσει ή έχουν προκαλέσει καβγάδες και προσπαθώ από το μικρόφωνο να κάνω τον πυροσβέστη. Άλλο σκηνικό που συμβαίνει πολύ συχνά είναι να πίνουν σαμπάνια από το γοβάκι μου. Και τα πόδια μου έχουν πλύνει σε πανηγύρι.

Ένας άλλος ήπιε ουίσκι από τη γόβα μου και μετά πήρε και τα παπούτσια μου στο σπίτι του (γέλια). Δεν μπορούσα να αντιδράσω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, συνέχισα να τραγουδάω κανονικά ξυπόλητη στη σκηνή.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου