Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Στεφανία Γουλιώτη: «Μας ήρθε mail ότι κερδίσαμε 2 εκατομμύρια ευρώ, το φάγαμε σας το ορκίζομαι, είμαι ηλίθια»

"Αρχίσαμε και στέλναμε τα στοιχεία, όλο λάθος. Το βράδυ, όμως, που καθόμασταν στον καναπέ και συζητούσαμε, λέγαμε δύο εκατομμύρια και τι θα κάνουμε;" δήλωσε η Στεφανία Γουλιώτη.

Η Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για ένα περιστατικό, όπου η ίδια κι ένας παλιότερος σύντροφός της είχαν πέσει θύμα απάτης.

«Θα σας πω ένα τρομερό πράγμα που συνέβη στην ζωή μου. Μας έρχεται ένα mail με την τότε σχέση μου, το οποίο ήταν τόσο καλοστημένο ότι είχατε αγοράσει κάποτε αυτό, οπότε είχατε μπει κι αυτόματα στην τάδε κλήρωση κι έχετε κερδίσει 2 εκατομμύρια ευρώ. Παιδιά το φάγαμε. Σας ορκίζομαι, είμαι ηλίθια, το φάγαμε» είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη.

«Σου ζητούσαν τα στοιχεία σου κι ήταν κλασική υπόθεση απάτης. Θέλαμε να το πιστέψουμε; Αρχίσαμε και στέλναμε τα στοιχεία, όλο λάθος. Το βράδυ, όμως, που καθόμασταν στον καναπέ και συζητούσαμε, λέγαμε δύο εκατομμύρια και τι θα κάνουμε; Λέγαμε ότι θα κάνουμε σπίτι το ένα το άλλο και πραγματικά δεν μας φτάσανε. Και στα 5-10 εκατομμύρια θα καταφέρεις να μην σου φτάσουν. Είναι τρομερό δίδαγμα, μου άλλαξε την ζωή αυτή η ιστορία.

Δειτε το βιντεο εδω

 Πέρα από την απάτη που είσαι ηλίθια, είπα ότι πραγματικά δεν θα σου φτάσουν. Οπότε πέρασε καλά με ό,τι έχεις» κατέληξε η Στεφανία Γουλιώτη.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου