Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Κωνσταντίνα Κομμάτα: «Θα κάνουμε τον γάμο με τον δικό μας τρόπο, εγώ, ο Γιώργος κι ο παπάς»

Αν γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω, ήθελα όλο αυτό με τους γάμους κι όσα επακολουθούν

"Αν γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω, ήθελα όλο αυτό με τους γάμους κι όσα επακολουθούν, αλλά όσο γνωρίζω τον εαυτό μου και βλέπω την ουσία, ανακαλύπτω πως δεν είμαι από αυτά τα κορίτσια" ανέφερε η Κωνσταντίνα Κομμάτα.

Η Κωνσταντίνα Κομμάτα παραχώρησε συνέντευξη στην Real L!fe και στην Πολυξένη Καραμίχα κι απάντησε μεταξύ άλλων για το αν θα παντρευτεί με τον Γιώργο Σαμαρά.

Με την βάφτιση της κόρης σας περιμέναμε και τον γάμο σας. Θα τον δούμε στο δεύτερο παιδί;

Σίγουρα δεν θα κάνω γαμοβάφτιση, άρα ούτε στο δεύτερο παιδί. Η αλήθεια είναι πως το είχαμε προγραμματίσει. Μετά ήρθε ο κορωνοϊός και πήγε πίσω. Το ξαναπρογραμματίσαμε, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν μπορούμε να κάνουμε γάμο και βάφτιση μαζί, είπαμε να το αφήσουμε για λίγο αργότερα. Τώρα πια κάνουμε και πλάκα μεταξύ μας με αυτό το θέμα. Ίσως κάποια στιγμή κάνουμε ένα μεγάλο πάρτι.

Ανήκεις στα κορίτσια που ήθελαν να το ζήσουν;

Πια είμαι της άποψης πως δεν έχουν κανένα ουσιαστικό νόημα όλα αυτά. Τώρα πια θεωρώ σημαντική την ευχή και θα το κάνουμε κάποια στιγμή, αλλά με τον δικό μας τρόπο. Εγώ, ο Γιώργος κι ο παπάς. Αυτό θέλω μόνο, τα άλλα τα θεωρώ περιττά. Αν γυρίσω αρκετά χρόνια πίσω, ήθελα όλο αυτό με τους γάμους κι όσα επακολουθούν, αλλά όσο γνωρίζω τον εαυτό μου και βλέπω την ουσία, ανακαλύπτω πως δεν είμαι από αυτά τα κορίτσια.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου