Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

Κωνσταντίνος Καζάκος: «Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική, κάποιοι ήταν κούτσουρα»

«Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις», λέει ο Κωνσταντίνος Καζάκος για την απώλεια του πατέρα του.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος. 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη απώλεια του πατέρα του, την κόρη του, τη σύντροφό του, αλλά και τους “ηθοποιούς” που δεν έχουν τελειώσει δραματική σχολή.

«Είμαι η φωνή του Ντόναλντ Ντακ εδώ στην Ελλάδα. Μου είχαν προτείνει να πάω στην Αμερική, στη Disney, και αρνήθηκα γιατί έπαιζα Σαίξπηρ στην Ελλάδα. Ακόμα ακούω σχόλια “ο γιος του Καζάκου και της Καρέζη”. Οι γονείς μου αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο. Δεν είμαι αυστηρός πατέρας, αλλά το προσπαθώ. Δεν έχω πρόβλημα να γνωρίσω το αγόρι της κόρης μου. Όσο και να μεγαλώσει θα είναι κοριτσάκι μου», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Για την απώλεια του πατέρα του, Κώστα Καζάκου, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δήλωσε: «Είναι δύσκολο όταν χάνεις κάποιον που αγαπάς τόσο πολύ. Χάνεις ένα μικρό κομμάτι σου, ελπίζεις να το ξαναβρείς, να το κρατήσεις ζωντανό. Είναι κάτι που πονάει, το αντέχεις και συνεχίζεις».

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος είπε στη συνέχεια: «Δεν με ενδιαφέρει που σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με την σύντροφό μου. Ο καθένας έχει γίνει δικαστής. Με τη σύντροφο μου γνωριστήκαμε στη δουλειά, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Κάποιοι ήταν καταπληκτικοί και άλλοι ήταν “κούτσουρα”».

Δειτε το βιντεο εδω

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ολοκλήρωσε αρκετά γυρίσματα της σειράς «Το Κόκκινο Ποτάμι», ενώ θεατρικά πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Άγουρα Κεράσια».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου