Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Κυριακή Φιλτισάκου: Θύμα τροχαίου η πρωταθλήτρια βάδην – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ για την κατάσταση της υγείας της;

Θύμα τροχαίου ατυχήματος έπεσε η Κυριακή Φιλτισάκου. 

Η πρωταθλήτρια στο βάδην παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που αποχωρούσε από το στάδιο όπου πραγματοποιεί την καθιερωμένη της προπόνηση.

Όπως έγινε γνωστό από την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Στίβου, η κατάσταση της υγείας της αθλήτριας δεν εμπνέει ανησυχία, ωστόσο η ίδια θα παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό.

«Αυτοκίνητο χτύπησε την Κυριακή Φιλτισάκου στη διάρκεια της σημερινής προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας. Η αθλήτρια νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου και θα παραμείνει για γενικό έλεγχο και παρακολούθηση. Η Φιλτισάκου δεν έχει βαριά χτυπήματα, ωστόσο η αξονική τομογραφία θα δείξει τη σοβαρότητα των ενοχλήσεων στον ώμο και στην πλάτη», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ

Δειτε το βιντεο εδω

«Ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο του οχήματος και χωρίς προφανή αιτία έπεσε πάνω στην αθλήτρια σε κεντρικό σημείο της πόλης. Αμέσως κινητοποιήθηκε ο προπονητής της που ήταν μαζί της, καθώς και όσοι ήταν μπροστά στο συμβάν. Η αθλήτρια αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Άστρους κι από εκεί στο νοσοκομείο Τρίπολης», καταλήγει η ανακοίνωση για την Κυριακή Φιλτισάκου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου