Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Λίτσα Πατέρα για Φαίη Σκορδά: «Λείπει, την μαλώνουμε που έφυγε»

"Δεν είμαι... κουμπί για να κουμπώσω με κάποιον" εξηγεί η Λίτσα Πατέρα.

Με αφορμή  τη συνέχιση της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, η Λίτσα Πατέρα μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα το πρωί της Τετάρτης. 

Μέσα σε όλα, η γνωστή αστρολόγος μίλησε για το πλήθος των τηλεοπτικών της συνεργασιών ενώ έστειλε και ένα γλυκό μήνυμα στην Φαίη Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «επειδή προϋπήρχα στην πρωινή ζώνη, δηλαδή η Ρούλα Κορομηλά μάς έφερε και να την ευγνωμονούμε γιατί εκείνη έκανε όλη την πρωινή ζώνη και όλοι αυτοί οι μισθοί από εκεί βγήκαν, δεν ξέρω τι να πω τώρα για τον καθένα (σ.σ. που συνεργάστηκα). Ο καθένας έχει τον χαρακτήρα του, τα συν και τα πλην. Δεν υπάρχει κανένας με φωτοστέφανο και χωρίς πλην και χωρίς συν. Με όλους καλά πήγαμε».

«Δεν είμαι… κουμπί για να κουμπώσω με κάποιον! Με όλους περάσαμε όμορφα. Την Ελένη την αγαπάω, την Ρούλα την αγαπάω, η Ελεονώρα κάθισε πιο λίγο και ήμασταν μια χαρά. Δεν έχω τίποτα να πω ιδιαίτερο».

«Ε δεν λείπει η Φαίη φέτος; Τόσα χρόνια ήμασταν μαζί. Βέβαια και λείπει. Και την μαλώνουμε που έφυγε. Έχουμε επικοινωνία εκτός αέρα και είναι μια χαρά» συμπλήρωσε, επίσης, η Λίτσα Πατέρα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου