Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Μάνος Γαβράς: «Ήταν πολύ χοντρό αυτό που έγινε, ήταν σοκαριστικό, έχασα την όρεξή μου για τη δουλειά»

"Είχα έναν ρόλο σε μία πολύ μεγάλη παράσταση. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση", περιγράφει ο Μάνος Γαβράς.

Συνέντευξη στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο Μάνος Γαβράς.

 Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις επαγγελματικές του κινήσεις, τις άσχημες συμπεριφορές στο θέατρο αλλά και στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει οικογένεια.

«Δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά και αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο από μένα. Μου δίνει την άνεση να επιλέγω τις δουλειές μου, γιατί δεν ζω πλέον από την υποκριτική. Έχω προτάσεις από το εξωτερικό και γι’ αυτό επιλέγω αυτές που μου ταιριάζουν», δηλώνει ο Μάνος Γαβράς.

«Φυσικά και με έχουν απορρίψει γυναίκες. Όλοι οι άνθρωποι έχουν νιώσει την απόρριψη από κάπου. Δυστυχώς, δεν έχω κάνει κάτι ακραίο για έναν έρωτα, δεν είμαι ο ερωτύλος», παραδέχεται στη συνέχεια.

«Έχω δει άσχημη συμπεριφορά σε άλλους συναδέλφους. Είχα έναν ρόλο σε μία πολύ μεγάλη παράσταση. Μου έκανε πολύ κακή εντύπωση. Δύο πρωταγωνιστές, πολύ γνωστοί αλλά δεν μπορώ να πω τα ονόματά τους, μίλησαν πάρα πολύ άσχημα ο ένας στον άλλο πάνω στην πρόβα. Ήταν πολύ χοντρό αυτό που έγινε, ήταν σοκαριστικό. Ήταν κάτι που είπα ότι δεν θέλω να το ξαναδώ και έχασα την όρεξή μου για εκείνη τη δουλειά», περιγράφει ο Μάνος Γαβράς.

«Θεωρώ ότι δεν είναι ανάγκη μου να κάνω οικογένεια. Τα αγαπάω πολύ τα παιδιά, έχω τρέλα μαζί τους αλλά δεν θέλω να πιέσω και τον εαυτό μου. Αν είναι γραφτό μου να μην κάνω παιδιά, δεν θα κάνω. Αν συμβεί, θα είναι το καλύτερό μου», εξομολογείται κλείνοντας ο Μάνος Γαβράς.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου