Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Ο Κώστας Μπίγαλης διηγείται στιγμές της καριέρας του: «Στον Τέρενς Κουίκ δεν άρεσε το όνομά μου και με έλεγε «Αλέξη»

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και θυμάται παλαιότερα συμβάντα της ζωής του και της επαγγελματικής του καριέρας.

Στην αρχή μίλησε ο Κώστας Μπίγαλης για τα παιδικά του χρόνια.

«Όταν ήμουν μικρός δεν ήμουν και το καλύτερο παιδί. Είχα πάρει με το ποδήλατο έναν φίλο που τον κυνηγούσαν, βγήκα από ένα στενό και μας χτύπησε μία νεκροφόρα».

Η εμπλοκή του με το θέατρο

«Η εμπλοκή μου με το θέατρο ξεκίνησε από τη συμμετοχή μου ”Jesus Christ Superstar” το 1979 και μετά το 1992 με την Πωλίνα και τον πρωτοεμφανιζόμενο τότε, Τάκη Ζαχαράτο».

Ο πρώτος δίσκος ως «Αλέξης»

Ο Κώστας Μπίγαλης θυμάται: «Στον πρώτο μου δίσκο έγραφε πάνω ”Αλέξης”. Ο παραγωγός μου τότε, Τέρενς Κουίκ, μου είχε πει ότι δεν του άρεσε το ”Κώστας Μπίγαλης” και θα με έλεγε ”Αλέξη”».

Η Eurovisιon

Αναφορικά με την Eurovisιon είπε: «Το τραγούδι ” Του Αιγαίου τα μπλουζ” το είχα γράψει για να πάει Eurovisιon, αλλά δεν το πέρασαν. Εκείνη την χρονιά η Ελλάδα δεν πήγε καλά. Το ”Τρεχαντήρι” ήταν ένα τραγούδι που δεν ήθελε να πάει Eurovisιon, αλλά δεν είχαμε χρόνο να γράψω κάποιο καινούργιο τραγούδι».

Τα ευτράπελα

Ο Κώστας Μπίγαλης περιέγραψε: «Θυμάμαι στο βίντεο κλιπ ”Με την πρώτη ματιά” είδα ότι η Δήμητρα Ρουμπέση είχε μία περίεργη έκφραση και μου είπε ότι την πατούσα όσο χορεύαμε».

Ένα άλλο ευτράπελο που διηγήθηκε ο Κώστας Μπίγαλης ήταν: «Δούλευα σε ένα κέντρο με τη Σόφη Ζαννίνου. Στο πρόγραμμα της γλίστρησε μία κυρία στα λουλούδια και χτύπησε το κεφάλι. Μετά το ατύχημα της κυρίας έπρεπε να τραγουδήσω αλλά ήταν όλοι παγωμένοι κι έψαχνα κάποιον να σηκωθεί. Είδα μία κυρία που χόρευε λίγο και τη σήκωσα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου