Τετάρτη 24 Μαΐου 2023

Αντιγόνη Πάντα Χαρβά: «Λόγω των κιλών ήταν δύσκολη η επέμβαση, δεν μπορούσαν να περάσουν από το λίπος»

"Με άνοιξαν κανονικά κι ήταν τέσσερις που προσπαθούσαν να τα βγάλουν όλα τα όργανα με ανοιχτή τομή και βεβαίως θέλει προσοχή και στην νάρκωση εκεί πέρα" εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

Η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν στο χειρουργείο που είχε κάνει με τον γιατρό της να της λέει ότι εξαιτίας των κιλών η επέμβαση είναι πιο δύσκολη.

«Είχα διάφορα θέματα. Στην αρχή είχα μάγουλα, μετά λίγη κοιλίτσα και μετά ήμουν κανονική στα κιλά μου, αλλά επειδή είχε αναπτυχθεί το στήθος μου φαινόμουν πολύ πιο μεγάλη από τα υπόλοιπα παιδιά. Κάτι ήταν πάντα παραπάνω. Γιατί να κρυφτώ. Στηρίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Είμαι χοντρή. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να θεωρείται κακή λέξη. Γιατί πρέπει να είναι προσβολή; Είναι ένας χαρακτηρισμός. Είμαι χοντρή, έχω παραπάνω κιλά και that’s it. Τελεία. Πρέπει λίγο να το απενεχοποιήσουμε» είπε αρχικά η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

«Εμείς έχουμε φτάσει σε ένα σημείο να χρησιμοποιούμε τις λέξεις προσβλητικά. Δεν πρέπει να συμβαίνει. Ο γιατρός ουσιαστικά μου είπε ότι εξαιτίας των κιλών μου, η επέμβαση είναι πιο δύσκολη και θα μπορούσε να είχε γίνει σε λιγότερες ώρες. Θα μπορούσα να την είχα κάνει λαπαροσκοπικά και δεν την έκανα γιατί είναι πολύ δύσκολο να περάσουν από το λίπος για να κάνουν την δουλειά τα μηχανήματα. 

Δειτε το βιντεο εδω

Με άνοιξαν κανονικά κι ήταν τέσσερις που προσπαθούσαν να τα βγάλουν όλα τα όργανα με ανοιχτή τομή και βεβαίως θέλει προσοχή και στην νάρκωση εκεί πέρα» εξομολογήθηκε η Αντιγόνη Πάντα Χαρβά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου