Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Άση Μπήλιου: «Πρέπει πρώτα να συζητηθεί αν θα υπάρχει πρωινό του χρόνου»

"Για να φύγω από κάπου θα πρέπει να μην περνάω καθόλου καλά" υπογράμμισε η Άση Μπήλιου.

Η Άση Μπήλιου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα, το πρωινό της Παρασκευής. 

Η δημοφιλής αστρολόγος αναφέρθηκε στην τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, το τηλεοπτικό της μέλλον και τις προτάσεις καθώς και τη συνεργασία με την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου στο Breakfast@Star.

Πιο συγκεκριμένα, η Άση Μπήλιου ομολόγησε πως «φέτος είναι μια ωραία χρονιά. Είναι μια ήσυχη χρονιά για εμένα, μια χρονιά που περνάω καλά και αυτό είναι πλέον κάτι που δεν το βρίσκεις και πάρα πολύ εύκολα. Νομίζω πως όταν είσαι χρόνια αρκετά και έχεις αποκτήσει ένα κοινό που σε ακολουθεί , θα έχεις κάποια τηλεοπτική πρόταση κάθε χρονιά. Εγώ είμαι γενικά πολύ σταθερή σαν άνθρωπος. Δηλαδή για να φύγω από κάπου θα πρέπει να μην περνάω καθόλου καλά και θα πρέπει να υπάρχουν γενικά κάποιοι τέτοιοι παράγοντες που θα με κάνουν να φύγουν».

«Ακόμα δεν έχω συζητήσει για του χρόνου. Είναι πολύ νωρίς για εμάς. Δηλαδή πρώτα θα πρέπει συζητηθεί εάν θα υπάρχει πρωινό, ποιος θα κάνει αυτό το πρωινό. Υποθέτω, χωρίς όμως να γνωρίζω κάτι, ότι θα συνεχιστούν τα πράγματα. Τώρα, με αλλαγές μπροστά και πίσω, αυτά κάθε χρόνο γίνονται».

Δειτε το βιντεο εδω

«Τηλεοπτικά έχω δέσει πάρα πολύ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου, το πρώτο ζευγάρι που συνεργάστηκα. Εκτιμώ πάρα πολύ ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου προσπαθούν, ότι διαβάζουν πάρα πολύ και δεν έρχονται αδιάβαστοι το πρωί που είναι πολύ σημαντικό γιατί και οι παρουσιαστές πρέπει να διαβάζουν. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια νομίζαμε ότι ο παρουσιαστής είναι κάποιος στον οποίο του τα προσφέρουν όλα έτοιμα και αυτός απλά τα παρουσιάζει. Εγώ νομίζω ότι πρέπει να διαβάζει, να καταλαβαίνει, να μαθαίνει και αυτό το εκτιμώ πάρα πολύ στα παιδιά και βρίσκω πραγματικά καλή την πρώτη τους προσπάθεια » πρόσθεσε ακόμα η Άση Μπήλιου στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου