Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Χριστίνα Αλούπη: «Ήταν η πρώτη μου άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο»

"Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο" ομολόγησε η Χριστίνα Αλούπη.

Σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο συνάντησαν την Χριστίνα Αλούπη οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι. Μεταξύ άλλων, η γοητευτική παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην πρόσφατη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε το μωράκι της.

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα Αλούπη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα είναι όλα καλά και το παιδάκι είναι μια χαρά.

Ήμασταν για έξι ημέρες στο νοσοκομείο από έναν αδενοϊό, που τον ταλαιπωρείσαι και ήταν η πρώτη μου τέτοια άσχημη εμπειρία με παιδί στο νοσοκομείο. Παιδιά, ήταν πάρα πολύ άσχημο. Ανησυχείς και δεν ξέρεις τι έχει το παιδί σου. Αλλά εντάξει, όλα καλά. Φέτος μας έχει ταλαιπωρήσει γενικά πάρα πολύ η σχολική σεζόν με τις ιώσεις»

«Πλέον δεν σπαταλάω τον χρόνο μου στο να φοβάμαι για το τι μπορεί να γίνει γιατί είναι τελείως ανούσιο όλο αυτό. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Όσο κάθομαι εγώ να σκάω και να στεναχωριέμαι, ότι είναι να γίνει».

Δειτε το βιντεο εδω

«Προς το παρόν δεν θα με δείτε στην τηλεόραση. Προς το παρόν κάνω άλλα πράγματα. Κάνω πολλά πράγματα στο Instagram, διαφημίσεις και τέτοια πράγματα. Έχουν γίνει κάποιες συζητησούλες αλλά δεν θεωρώ πως είναι ακόμα η κατάλληλη περίοδος. Δεν βιάζομαι, δεν αγχώνομαι, δεν σκάω. Όλα θα γίνουν με την σειρά τους » πρόσθεσε, ακόμα, η Χριστίνα Αλούπη στις κάμερες και τους δημοσιογράφους.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου