Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Διονύσης Ατζαράκης: «Αν εγώ κάνω αστεία και η άλλη δεν καταλαβαίνει, είναι πάρα πολύ άσχημο για όλους»

"Θα πρέπει να ρωτήσουμε τις κοπέλες. Εάν ρωτάς εμένα αν μου αρέσει μία κοπέλα να έχει χιούμορ, ναι!" δήλωσε ο Διονύσης Ατζαράκης.

Ο Διονύσης Ατζαράκης ήταν καλεσμένος στο Dοt. και μίλησε με τον Μίνω Θεοχάρη για το χιούμορ κι αν είναι ένα μέσο για να προσεγγίσει μία κοπέλα.

«Θα πρέπει να ρωτήσουμε τις κοπέλες. Εάν ρωτάς εμένα αν μου αρέσει μία κοπέλα να έχει χιούμορ, ναι! Μ’ αρέσει μία κοπέλα να έχει χιούμορ. Επίσης ακόμα κι αν δεν έχει χιούμορ, δηλαδή δεν μπορεί να κάνει αστεία η ίδια, είναι πάρα πολύ σημαντικό να αντιλαμβάνεται το χιούμορ. Γιατί εγώ επικοινωνώ συνέχεια μέσω χιούμορ, οπότε αν εγώ κάνω αστεία και η άλλη δεν καταλαβαίνει, είναι πάρα πολύ άσχημο για όλους» ανέφερε ο Διονύσης Ατζαράκης.

«Επειδή μου άρεσε πάντα το χιούμορ το θεωρούσα κάτι απόλυτα συνυφασμένο με εμένα. Οπότε ό,τι έκανα είχα στο μυαλό μου ότι θα ήταν σε εμένα. Θα τα προσέγγιζα όλα χιουμοριστικά. Σκεπτόμενος τι θα μπορούσα να κάνω κάτι με το χιούμορ, ήρθε το stand up comedy» είπε ο ίδιος. «Την έμμεση πίεση του επαγγελματίας κωμικός την είχα κάποτε. Δεν νιώθω την πίεση να είμαι σε μια παρέα και να γίνω πιο αστείος. Αν δεν είμαι καλά, δεν θα είμαι αστείος.

Δειτε το βιντεο εδω

Γελάμε δύσκολα όσοι ασχολούμαστε με την κωμωδία. Πιο πολύ θα γελάσω με σουρεάλ, με κάτι που θα έχει ανατροπή και δεν θα περιμένω το τέλος» πρόσθεσε ο Διονύσης Ατζαράκης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου