Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Έξαλλος ο Βασίλης Γκουρούσης με Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Φτάνει, καταστρέφονται ζωές»

"Οι ζημιωμένοι όλης αυτής της υπόθεσης ήμουν εγώ και η Βάσια Παναγοπούλου" διευκρινίζει ο Βασίλης Γκουρούσης.

Με αφορμή τη νέα αγωγή που κατέθεσε η Σοφία Παυλίδου σε βάρος του συναδέλφου της, Μάνου Παπαγιάννη μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωινό της Πέμπτης στον Alpha. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας και θεατρικός παραγωγός εξερράγη αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Γκουρούσης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με ενόχλησε πως όλα γίνονται για μια συγγνώμη, η οποία και έχει ειπωθεί για να καταργηθεί αυτός ο μύθος. Άσχετα εάν οι δικηγόροι έχουν φέρει την κατάσταση εδώ που έχει έρθει τώρα. Είχαν συμφωνήσει να πάρουν δυο χιλιάρικα, δηλαδή αυτή ήταν η τιμή τους, ο Μάνος μάλλον δεν τα έδωσε και έγινε όλο αυτό που έγινε. Και πάλι των δικηγόρων παιχνίδι είναι αυτό».

«Οι ζημιωμένοι όλης αυτής της υπόθεσης ήμουν εγώ και η Βάσια Παναγοπούλου. Δηλαδή το θέατρο. Φανταστείτε ότι η Σοφία έπαιξε στις 11 Γενάρη την τελευταία παράσταση, τις άλλες δυο παραστάσεις τις κάναμε με την Αγγελική Δαλιάνη και από εκεί και πέρα το θέατρο ήταν κλειστό μέχρι την Κυριακή των Βαϊων. Εκεί που τελειώνει δηλαδή αυτή η ιστορία ξαναρχίζουν από την αρχή; Εγώ δεν είμαι υπερασπιστής κανενός Παπαγιάννη. Προσπαθώ να υπερασπιστώ τη δική μου παράσταση και το θέατρο. Το ότι κάτι έγινε εκείνο το βράδυ, κάτι έγινε αλλά από πίσω υπάρχει μεγάλο παρασκήνιο».

«Ο δικηγόρος της κα. Παυλίδου δυστυχώς το κάτω μέρος του ρούχου που φοράει είναι λάθος. Πρέπει να φοράει άλλο ρούχο. Μίντζιας, νομίζω πως λέγεται. Πήγε λοιπόν να με βγάλει αφερέγγυο μάρτυρα για την ιστορία που μου είχαν χρεώσει και ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Είπα να πάω να και στον δικηγορικό σύλλογο αλλά τελικά δεν πήγα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που θέλω να δημιουργώ προβλήματα».

«Είμαι πολύ στεναχωρημένος και θα κινηθώ νομικά προς όλους αυτούς που μου χαλάσαν την παράσταση. Η ανοχή έχει και κάποιο όριο! Φτάνει! Σταματήστε! Καταστρέφονται ζωές! Με κάνετε μαϊντανό εμένα για ποιο λόγο» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, ο Βασίλης Γκουρούσης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του Alpha.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου