Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Έλενα Κρεμλίδου κατά Survivor: «Το μοντάζ κάνει θαύματα, έπαθα ηλίαση και έλεγαν ότι είμαι τεμπέλα και πως όλη μέρα κοιμάμαι»

"Δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό το κοινωνικό μήνυμα που ήθελα να περάσω. Έλεγαν μόνο ότι έχω μεγάλα μπούτια", καταγγέλλει η Έλενα Κρεμλίδου για τη συμμετοχή της στο Survivor.

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride παραχώρησε η Έλενα Κρεμλίδου. 

Η γνωστή Instagramer μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία της από το Survivor του 2021, εκφράζοντας το παράπονό της για τον επιλεκτικό τρόπο που επέλεξε η παραγωγή να προβάλλει την εικόνα της μέσα από το μοντάζ των πλάνων και των δηλώσεών της μέσα στο reality επιβίωσης.

«Θυμάμαι ότι, όταν λιποθυμούσα στην αρχή και είχα γενικά πάρα πολλά προβλήματα με το φαγητό, την ηλίαση και όλα αυτά που ζούσα, ήταν συνεχώς θέμα στο Συμβούλιο ότι: αφού δεν αντέχει το σώμα μου, γιατί είμαι εκεί;», περιγράφει η Έλενα Κρεμλίδου.

«Εκείνη την περίοδο ασχολούνταν όλοι με το πώς είναι το σώμα μου, ότι είμαι πολύ πιο μεγαλόσωμη, ότι έχω πιο μεγάλα μπούτια. Είχα σοκαριστεί. Και θυμάμαι ότι το είχα σχολιάσει, το πώς αισθάνομαι με το σώμα μου, και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό», αναφέρει στη συνέχεια η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Περνούσα μήνυμα στα κορίτσια ότι έχετε δικαίωμα να είστε όπου είστε όπως και να είστε, αγαπήστε το σώμα σας, μην ακούτε τι λένε οι άλλοι… και δεν έπαιξε ποτέ τίποτα από αυτό το κοινωνικό μήνυμα προφανώς. Το μόνο που ήθελαν να δείξουν από την Έλενα είναι ότι είναι μία τεμπέλα influencer, που όλοι μέρα ξαπλώνει και κοιμάται», καταγγέλλει η Έλενα Κρεμλίδου αμέσως μετά.

Δειτε το βιντεο εδω

«Υπάρχει πλάνο που είμαι όντως ξαπλωμένη με κλειστά τα μάτια και έλεγαν: η Έλενα κοιμάται. Κι εγώ ήμουν πρησμένη και κατακόκκινη από την ηλίαση. Το μοντάζ κάνει θαύματα», καταλήγει επί του θέματος η Έλενα Κρεμλίδου για τη συμμετοχή της στο Survivor.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου